Lovitură pentru PSD Gorj în ultima zi de campanie

Primarul din Bustuchin Ion Ciocea dă o lovitură dură partidului din partea căruia a fost ales, PSD, chiar în ultima zi de campanie electorală pentru alegerile parțiale care au loc la Tâgu Jiu și Drăguțești. Ciocea publică pe contul său de facebook o fotografie cu Marcel Romanescu - candidatul PNL la Primăria Târgu Jiu și Ion Dumitru Popescu - candidatul ALDE la Primăria Drăguțești, spunând că astfel de tineri ar trebui votați de electorat. Ciocea spune despre liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, că îngrădește progresul. Primarul din Bustuchin a candidat independent la Senat și a obținut aproape 9.000 de voturi, fiind cel mai bine plasat candidat independent la nivel național. El se consideră în continuare membru PSD, dar partidul a precizat că s-a autoexclus prin respectiva candidatură.

Postarea lui Ion Ciocea, primar la Bustuchin

Bună ziua gorjeni!
Spuneam în timpul campaniei electorale că partidele politice au ajuns să fie strivite de lideri uzati, lideri pe care nu-i interesează decât propriile lor interese, făcând un mare deserviciu atât membrilor, dar în special populației. Sunt foarte mulți oameni de bine in toate partidele, dar dacă nu este înlăturată neghina de la varf și acei câțiva păpușari susținuti de ei, cu greu clasa politica se mai poate resuscita. La Gorj, Carciumaru Florin a făcut un mare rău partidului și în special județului, prin modul în care a decis să facă politică dictatorială, exemplu urmat și de liderii celorlalte partide!!
Am ales poza aceasta, poza ce o am de câteva săptămâni, încercând să vă conving pe voi tinerii politicieni , indiferent de partidul in care vă aflați, să vă dați mâna și să faceți ceva pentru județul asta. Lăsați orgoliile, lăsați ordinele de partid, faceți front comun și puneți mâna pe treabă.
În poza avem exemplul clar, Romanescu de la PNL si Popescu Dumitru de la ALDE. Sunt doi tineri pe care i-am cunoscut și care pot pune bazele unei politici noi, politică ce ar aduce un plus de bunăstare cetateanului. Problema este că ei, fără tinerii de bine din PSD, MP, etc, nu pot să răzbată, la fel cum nici alți tineri nu pot razbate fara ei!! Identificati-va unii pe alții, culegeți și membrii de partid mai in vârsta, care au bunăvoința, și de care clasa politica nu duce lipsă și porniți la un nou drum împreună, făcând o politică, constructivă!
Lideri precum Carciumaru, care îngrădesc progresul, care strivesc oameni și principii, nu mai merita susținuți de voi, oamenii de bine din întreaga clasă politică. Acești lideri orbiți de putere va folosesc doar in propriile lor scopuri și ulterior se debarasează de voi. Dacă nu se debarasează, au pretenția să le acceptați toate abuzurile, să-i susțineți și să le fiți indirect complici.
Eu, in acest moment nu mă mai regăsesc în niciun partid politic, nu din cauza membrilor ci doar din cauza a 3-4 personaje care pârjolesc tot în jurul lor. Revin și subliniez că poza de mai jos este exact tabloul clasei politice de viitor. Asta trebuie sa fiți, uniți, să vă contraziceți pe idei constructive și benefice oamenilor. Oamenii asta așteaptă de la voi. Așteaptă viața mai bună și bunăstare. Eu personal susțin oricând astfel de tineri i sprijin și au tot respectul meu.
Lăsați ura și răutatea că se revarsă în modul de viață al oamenilor, oameni care nu mai au încredere și nu mai pot sa vă delimiteze de acea neghină care a pus monopol pe clasa politică.
Mult noroc și tot binele din lume, cât încă se mai poate!

Vizualizări: 25,338

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: