Criterii de performanță pentru şefii MedservMin

Adunarea Generală a Acționarilor de la MedservMin se va întruni la începutul lunii iulie, în ședință. Pe ordinea de zi este și aprobarea „de principiu” a obiectivelor și criteriilor de performanță pentru membrii Consiliului de Administrație. Practic, Directoratul CE Oltenia va stabili clauze clare pentru administratori. Dacă nu le vor respecta, riscă să piardă din remunerație, așa cum s-a întâmplat și la Minprest Serv Rovinari, un alt prestator de servicii pentru compania energetică.     

Lavinia Cosneanu, medicul Gheorghe Neață și Viorel Stănoiu sunt cei trei administratori ai Medserv Min care și-au câștigat în 2016 mandatul în baza legii privind guvernanța corporativă. Reprezentantul CE Oltenia în AGA la MedservMin este Daniel Pităroiu.

Societatea prestatoare de servicii medicale pentru CE Oltenia a încheiat anul 2016 cu profit mic. Profit artificial, dacă judecăm după numărul mare de procese intentate de salariați în instanță, pentru că nu și-au primit bonusurile din Contractul Colectiv de Muncă încă din 2014. MedservMin este condusă interimar de Ion Rușeț, șef de departament în cadrul CE Oltenia. Compania a demarat procedurile de selecție a noului director, în baza legii privind guvernața corporativă a întreprinderilor de stat.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: