Cruduţa, Bianca şi Jean de la Craiova ajută o familie din Gorj

Asistentele tv Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, cântăreţul Jean de la Craiova şi o întreagă echipă de la Antena 1 sunt în aceste zile în Gorj, pentru a filma o emisiune menită să ajute o familie cu opt copii din satul Floreşteni, oraşul Târgu Cărbuneşti. Vedetele sunt cazate la hotelul Sara din Ţicleni, care aparţine familiei senatorului Dian Popescu.

Vedetele de televiziune au ajuns în Gorj în urmă cu patru zile. Bianca, Cruduţa, Jean şi Nea Marin nu au venit ca aici ca turişti, ci ca să muncească pentru o cauză nobilă. Antena 1 va scoate pe piaţă o nouă emisiune în care vedetele vor munci pe brânci pentru a reuşi cu banii strânşi să ajute familii aflate la impas. De această dată este vorba de o familie din satul Floreşteni, arondat oraşului Târgu Cărbuneşti, a cărei poveste a fost prezentată şi de ziarul Pandurul în iarna lui 2013. Atunci, zeci de cititori ne-au sprijinit în cadrul campaniei de Crăciun cu daruri pentru cei 8 copilaşi, care pe atunci aveau vârste de la 1 an la 14 ani.

Muncesc la hotelul lui Dian Popescu

Vedetele s-au cazat la Hotel Sara din Ţicleni. Senatorul Dian Popescu, a cărui familie deţine acest spaţiu, a spus că le-a pus la dispoziţie şi sala de spectacole a hotelului, pentru că vineri va avea loc un show susţinut de către vedete. Pentru a obţine acest “favor”, Daniela, Bianca şi Jean au muncit în cadrul hotelului la diverse activităţi. “Vor ajuta o familie de opt copii din oraşul Târgu Cărbuneşti. Noi am asigurat cazarea întregii echipe, şi a vedetelor, şi a staff-ului tehnic. N-au fost pretenţii peste omul de rând, nu au vrut ceva special. Din contră, mare parte din ei au muncit la hotel ca să le pot acorda sala de spectacole pentru vineri seara. Au spălat piscine, au dat mâncare la găini. Din ce am vorbit cu producătorii, construiesc casa acelei familii, o să le aducă animale, o să se ducă într-o carieră cărbune, vor munci în mină. E un lucru extraordinar, ajută o familie numeroasă”, a declarat Dian Popescu.

Cruduţa, Bianca şi Jean au fost miercuri cu copiii familiei din Floreşteni la Coloana Infinitului, Poarta Sărutului şi Masa Tăcerii, de unde au postat mai multe fotografii pe Facebook. Copiii au primit de la vedete jucării şi dulciuri.

Cine este familia ajutată de vedete  

Soţii Maria şi Daniel Bobeanu din satul Floreşteni au împreună 8 copii, 4 fete şi 4 băieţi. Cu toţii locuiesc într-o căsuţă dărăpănată, pe care au dobândit-o de la un bătrân pe care l-au îngrijit în ultimii săi ani de viaţă. Casa este veche, iar tencuiala a căzut pe alocuri. Tatăl este cel care asigură  singurul venit în casă. Prin târg se zvoneşte că începând de astăzi vedetele vor începe lucrările pentru recondiţionarea casei familiei Bobeanu, iar sâmbătă  vor merge la o carieră privată din zona Motru pentru a lucra în schimbul unei cantităţi de cărbune ce va fi donată acestei familii ca să aibă cu ce să se încălzească în lunile geroase.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: