Alexandru Mitriţă, aşteptat să semneze în Liga 1

Alexandru Mitriţă, fotbalist vândut de Universitatea Craivoa cu 8 milioane de euro în 2019, se pregăteşte să revină în Liga 1. Atacantul este dorit înapoi în Bănie, iar Mihai Rotaru este gata să plătească pentru a-l avea înapoi la Craiova pe fotbalistul de echipa naţională a României.

Împrumutul lui Alexandru Mitriţă la PAOK Salonic s-a terminat, iar fotbalistul român are şanse mici să continue sub comanda lui Răzvan Lucescu. Mitriţă, jucător care a adus 8 milioane de euro în conturile Craiovei la plecarea din 2019, se pregăteşte de revenirea în Liga 1.

În 2019, Alexandru Mitriţă era transferat de New York City FC în MLS, în schimbul a 8 milioane de euro pe care i-a încasat Craiova la momentul respectiv. După un sezon bun la gruparea de peste Ocean, Mitriţă a fost împrumutat în Arabia Saudită, unde nu s-a acomodat prea bine şi a schimbat din nou echipa. A ajuns la PAOK Salonic, echipă la care a fost antrenat de Răzvan Lucescu. Împrumutul la greci s-a terminat, iar Mitriţă nu va mai continua la PAOK, dar este dorit înapoi în Liga 1. Universitatea Craiova îl vrea înapoi şi, conform playsport.ro, Mihai Rotaru ar fi dispus să achite 500.000 de euro pentru împrumutul său. Alexandru Mitriţă mai are un an de contract cu New York City FC, americanii nu-l mai vor, iar Mihai Rotaru vrea să-l transfere definitiv, gratis, când îşi termină înţelegerea din MLS, după cum informează orangesport.ro.

La New York Alexandru Mitriţă câştigă 800.000 de euro pe an.

Vizualizări: 18,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: