CSM Târgu Jiu, a cincea victorie în Liga Naţională

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au înregistrat în week-end prima victorie din noul an. Gorjenii au ajuns la a cincea victorie a sezonului după ce s-au impus, pe teren propriu, în faţa echipei Athletic Constanţa.

La primul meci pe teren propriu în 2022, CSM Târgu Jiu a reuşit o nouă victorie în Liga Naţională. Sâmbătă, 8 ianuarie, elevii lui Jordanco Davitkov au înregistrat a cincea victorie din acest sezon, după ce au trecut de Athletic Constanţa, scor 81-70. Oaspeţii au început mai bine meciul şi au câştigat primul act al confruntării, dar începând cu sfertul doi, gruparea gorjeană a trecut la cârma jocului şi s-a impus în celelalte trei sferturi ale partidei. Scorul pe sferturi a fost: 14-19, 24-18, 26-21, 17-12.

Meciul care a contat pentru etapa a-14-a din LNBM s-a desfăşurat în faţa unui public numeros, dornic să-i vadă la lucru în 2022 pe baschetbaliştii grupării gorjene. Antrenorul Jordanco Davitkov a început meciul cu următorul „5”: Porter Troupe, Kevin Allen, Brandon Sly, Stefan Glogovac şi Octavian Ilie.

Kevin Allen a fost cel mai bun om al grupării gorjene cu 19 puncte marcate, 14 recuperări şi 4 pase decisive, în timp ce Porter Troupe a fost providenţial în momentele cheie ale partidei. Căpitanul gorjenilor a acumulat 14p, 4 recuperări şi un asist. Evoluţii de excepţie au avut şi Brandon Sly cu 13p, 3 recuperări şi 4 pase decisive, Ahmed Bashir cu 12p, dar şi Titus Nicoară, revenit lângă echipă după ce a absentat la meciul de la Ploieşti. Titus a înscris 10p, a avut 7 recuperări şi un asist, dup[ cum a informat oficial CSM.

Veniţi în număr mare la Sala Sporturilor pentru a fi alături de jucătorii favoriţi la primul meci pe teren propriu din 2022, supoterii echipei s-au bucurat împreună la finalul meciului de cea de a cincea victorie din acest sezon al LNBM.

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: