Găman, reconfirmat la Pandurii de conducerea clubului

Antrenorul echipei Pandurii, Mario Găman, se bucură de încredere din partea conducerii clubului pentru a forma o echipă bună pentru partea a doua a sezonului. Reconfirmat ca antrenor al formaţiei gorjene, tehnicianul are mână liberă pentru a aduce jucătorii doriţi care să ajute la promovare.

Mario Găman a preluat Pandurii înaintea primei etape din retur cu lotul pe care l-a găsit la Târgu Jiu, dar acum va avea ocazia să îşi formeze propria echipă. În etapele scurse din retur acesta a avut timp să îşi facă o idee despre posibilităţile jucătorilor din lot şi s-a convins care dintre ei merită păstraţi la Pandurii.

În pauza de iarnă acesta a căutat şi jucători care să ajute Pandurii la promovare şi deja se bucură de tot sprijinul conducerii pentru a forma o echipă competitivă. „Din punctul nostru de vedere Mario Găman va rămâne antrenor în continuare la Pandurii. Eu, din ce am discutat cu Mario, ştiu că va rămâne în continuare şi îşi doreşte să îşi pună amprenta pe ceea ce înseamnă Pandurii Târgu Jiu, el trecând pe la toate nivelurile acestei echipe, de la jucători la copii şi juniori până la jucător la echipa mare iar acum, ca antrenor, îşi doreşte să realizeze ceva la echipă”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu la Radio Infinit, precizând că apreciază modul de lucru al noii echipe tehnice formate din Mario Găman şi Bobi Staicu: „M-am bucurat foarte mult când Mario şi Bobi au dat curs acestei iniţiative a clubului de a-i aduce în staff-ul tehnic şi de a forma aici o echipă. Pentru că au un mod de lucru mai nou, mai avansat şi îmi place foarte mult cum lucrează, cum antrenează şi pregătesc meciurile, cum gândesc. Sunt doi antrenori foarte buni”.

În aceste condiţii, beneficiind de încredere şi sprijin din partea conducerii, fostului antrenor de la  CSO Filiași, nu-i rămâne decât să îşi pună în aplicare strategia şi la Pandurii pentru a reuşi promovarea în Liga 2. Pentru a spera la îndeplinirea obiectivului, Pandurii trebuie să se claseze pe locul secund la finele play-off-ului, acolo unde vor evolua primele patru clasate din Seria a 7-a.

După cele trei etape rămase de jucat din returul sezonului regulat vor avea loc meciurile din play-off şi apoi meciuri de baraj.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: