Golgheterul ACS Viitorul Târgu Jiu nu a confirmat în Liga 1

Fostul atacant de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Daniel Paraschiv, nu a confirmat în Liga 1. Transferat în vară de campioana CFR Cluj, acesta a ajuns împrumut la FC Voluntari, dar formaţia ilfoveană nu l-a mai păstrat în lot în această iarnă.

Daniel Paraschiv nu va pleca cu FC Voluntari în cantonamentul din Antalya, ci are șanse mari să continue cu o echipă din Liga 2. Împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari după ce l-a luat de la ACS Viitorul Târgu Jiu la începutul sezonului, Paraschiv a jucat destul de puțin la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu, astfel că fotbalistul originar din Brașov își dorește să ajungă la un alt club, unde să poată evolua.

Paraschiv va merge la FC Hermannstadt, echipă calificată deja matematic în play-off-ul Ligii 2, după cum a informat liga2.ro: „Antrenorul Marius Măldărășanu anunța încă de la finalul anului trecut că dorește câteva transferuri, iar președintele Dănuț Coman lucrează de zor. Cum Coman are o relație excelentă cu Neluțu Varga, patronul CFR-ului, Paraschiv va merge sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon la echipa sibiană”.

În vara lui 2018, Paraschiv avea să facă pasul în Liga a 2-a, la Luceafărul Oradea, echipă patronată atunci de Nicolae Sarcină, la pachet cu alţi doi tineri fotbaliști brașoveni talentați, Paul Mitrică şi Vlad Prejmerean. „Paraschiv s-a adaptat rapid și în 33 de meciuri a marcat 14 goluri, ceea ce l-a făcut pe patronul din umbră al formației bihorene, Nicolae Sarcină, să-l ia la cealaltă echipă condusă de el, tot în Liga 2, ex Șirineasa, ex Energeticianul”, a mai informat sursa citată.

Din ianuarie 2020, Daniel Paraschiv a trecut la ACS Viitorul Târgu Jiu unde și-a demonstrat rapid calitățile de atacant şi a devenit golgheter. În 26 de meciuri a marcat de 10 ori și a atras atenția mai multor cluburi din Liga 1 sau Liga 2. A ales să meargă, liber de contract, la CFR Cluj, în vara anului 2021, însă campioana nu l-a păstrat în lot, ci l-a împrumutat la FC Voluntari unde a evoluat pentru echipa secundă a Voluntariului, în Liga 3.

Acum, cu revenirea în Liga 2, Paraschiv speră la relansarea carierei sale și la convingerea celor de la CFR Cluj, de care e legat contractual, că merită să fie luat în lot.

Vizualizări: 877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: