CSM Târgu Jiu atacă primul loc în Grupa 11-18

CSM Târgu Jiu își continuă în acest weekend seria meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. Baschetbaliștii echipei din Târgu Jiu s-au deplasat la Vâlcea, pentru meciul cu CS Vâlcea pentru meciul din etapa a 25-a care va începe la ora 18.00.

După victoria entuziasmantă contra Focșaniului, CSM Târgu Jiu merge la Vâlcea cu gândul de a câștiga partida cu echipa locală, pentru a rămâne în lupta pentru șefia Grupei 11-18. Meciul se anunță unul intens, dificil, așa cum a fost și în tur, atunci când CSM Târgu Jiu s-a impus cu 95-91. Kresimir Basic știe că meciul de la Vâlcea va fi unul foarte greu pentru echipa sa și le cere jucătorilor să joace la capacitate maximă pentru a putea contracara jocul echipei gazdă.

”Întâlnim o echipă foarte puternică. Chiar dacă am câștigat în ultimele secunde meciul de acasă, asta nu va decide câștigătoarea în acest joc. Este o echipă cu jucători foarte buni și trebuie să găsim o soluție pentru a le contracara jocul. Principalul nostru obiectiv este să jucăm un baschet bun, un baschet competitiv în care să dăm tot ce avem mai bun pentru a rămâne în prima ligă. Este important să jucăm așa cum ne-am propus, pentru că în funcție de ultimele rezultate, putem obține chiar și primul loc în grupă. Nu ne-am planificat să avem un adversar pentru a juca în ultima fază, știm foarte bine că, în acele momente, fiecare echipă se motivează foarte bine. După cum știți, Laguna a reușit să o scoată pe Steaua în campionatul trecut. Așa că, orice echipă poate fi periculoasă. Noi trebuie să ne concentrăm asupra jocului nostru și, indiferent cu cine vom juca, să practicăm cel mai bun baschet”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei, antrenorul Kresimir Basic.

LIGA NAȚIONALĂ DE BASCHET MASCULIN GETICA 95

EDIȚIA 2023-2024

GRUPA 11-18 / ETAPA 25

SÂMBĂTĂ, 23 MARTIE 2024, ORA 18.00

RÂMNICU VÂLCEA, SALA TRAIAN

CS VÂLCEA – CSM TÂRGU JIU

Vizualizări: 237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: