Doar egal pentru România în amicalul cu Irlanda de Nord

Primul meci amical al naționalei României din această perioadă s-a încheiat cu un rezultat de egalitate. Dennis Man a marcat în amicalul România - Irlanda de Nord care s-a încheiat cu scorul de 1-1.

România a remizat în partida amicală cu Irlanda de Nord, scor 1-1, pe Arena Națională, marcatorul singurului gol al „tricolorilor” fiind Dennis Man.

După acest rezultat de egalitate, internaționalul s-a arătat încrezător și a spus că România poate face o figură frumoasă la EURO 2024.

„Suntem o echipă unită și cred că de la meci la meci va fi mai bine. M-am simțit bine azi, am încercat să ajut echipa. Sunt fericit că am marcat, îmi lipsea golul la națională. Trec printr-o perioadă bună, nu am mai avut accidentări, sunt bucuros pentru acest moment.

Am încredere în colegii mei, cred că vom face față cu brio la EURO 2024. Avem timp să pregătim meciurile care urmează. Nu știu cine mi-aș dori să fie cealaltă adversară din grupă, noi trebuie să ne facem jocul. Mulți dintre noi nu știu ce este un EURO, dar suntem un colectiv valoros, am încredere că vom merge acolo cu capul sus.

Încercăm, de la meci la meci, să ne îmbunătățim jocul și să obținem victorii. Cred că pe viitor lucrurile se vor îmbunătăți. Nu știu ce ne-a lipsit până acum, trebuie să lăsăm trecutul și să ne concentrăm pe prezent. Suntem un grup unit și vom face față și la EURO”, a declarat Dennis Man, la finalul partidei cu Irlanda de Nord.

Dennis Man traversează o perioadă foarte bună la Parma și este la un pas de a promova în Serie A. Astfel, de serviciile internaționalului Român s-au interesat mai multe echipe importante din Italia dar și din alte campionate puternice ale Europei. Cu toate acestea, „tricolorul” susține că își dorește să rămână în continuare la Parma.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: