Ionel Ganea, ridicat de poliție de la Arena Națională!

Înaintea amicalului România – Irlanda de Nord, Ionel Ganea s-a aflat în centrul unui scandal cu poliția. Totul s-a întâmplat la Arena Națională, de unde fostul atacant a fost urcat în mașina poliției pentru a fi dus la secție. 

Antrenorul Ionel Ganea a fost implicat într-un incident cu poliția la Arena Națională cu doar 30 de minute înainte de startul amicalului pe care România îl joacă cu naționala Irlandei de Nord. Incidentul a avut loc în zona de control unde poliția verifică mașinile pentru bombe și materiale pirotehnice.

Fostul internațional  a fost implicat într-un schimb de replici cu polițiștii prezenți la stadion, deoarece nu ar fi oprit la semnalele agenților care-i solicitau prezentarea actelor. Din acest motiv, Ionel Ganea a fost dat jos din autoturismul său și urcat în mașina poliției pentru a fi dus la secție, potrivit gsp.ro.

În contextul violențelor care au avut loc între ultrași în ultima perioadă, pentru amicalul România – Irlanda de Nord, a fost mobilizat un număr foarte mare de forțe de ordine.

După incidentul de la Arena Naţională,  Brigada Rutieră a precizat că Ionel Ganea a fost dus la sediul poliției şi a fost sancţionat pentru nerespectarea semnalelor şi indicaţiilor poliţistului rutier, precum şi pentru lipsa documentelor prevăzute de legislaţia rutieră în vigoare. 

În aceste condiții, fostul jucător al naționalei a rămas fără permis de conducere 30 de zile şi a fost amendat cu 2.650 de lei.

Galerie foto




Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: