CSM Târgu Jiu, eşec la debutul în Liga Naţională

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul de debut în noua ediţie a Ligii Naţionale, disputat în compania echipei SCM U Craiova, scor 58-73. Formaţia gorjeană s-a impus doar în ultimul sfert al meciului, insuficient pentru a obţine un rezultat favorabil.

Fără antrenorul Jordanco Davitkov pe bancă, absent din motive medicale, după cum a informat oficial CSM, dar şi fără Camil Berculescu, accidentat, CSM Târgu Jiu a început bine meciul.

Kevin Allen a deschis tabela, iar Brandon Sly a dus scorul la 5-0. Finalul primului act le-a aparţinut oaspeţilor care au mai pus 4 puncte pe tabelă, scor 16-20 la capătul primelor zece minute de joc.

Oaspeţii au câştigat şi sfertul doi, cu 21-12, iar la general, iar Craiova a intrat la cabine cu un avans de 13p, 28-41. Universitatea Craiova s-a impus şi în sfertul trei, cu 24-14 iar ultimul act al partidei a fost dominat de gorjeni, însă prea târziu pentru a mai putea întoarce soarta partidei. Alex Berca, Ahmed Bashir, Brandon Sly şi Octavian Ilie au punctat pentru formaţia gorjeană, dar fără să pună în pericol victoria oaspeţilor. Kevin Allen a înscris ultimele puncte din meci ale gorjenilor, care s-au impus cu 16-8 în ultimul act, dar la general, Craiova a fost echipa care a câştigat meciul, scor 58-73. Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Ahmed Bashir cu 14p, urmat de Kevin Allen cu 12p.

Etapa următoare, CSM Târgu Jiu va juca în deplasare, pe terenul echipei CSM CSU Oradea, partida fiind  programată marţi, 5 octombrie, de la ora 20.00.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: