Pandurii primeşte vineri vizita ultimei clasate

Pandurii a avut programamte două meciuri consecutive pe teren propriu în această perioadă. Vineri gorjenii vor juca tot la Târgu Jiu, cu Armata Aurul Brad, după ce săptămâna trecută a jucat acasă cu CSM Deva. 

Pandurii Târgu Jiu aşteaptă suporterii vineri la Stadionul Municipal, pentru un alt meci programat acasă, cel cu Armata Aurul Brad.  Săptămâna trecută echipa din Târgu Jiu, neînvinsă în acest campionat, obţinuse a patra victorie a sezonului, în meciul cu CSM Deva.

Adversarul din această etapă este Armata Aurul Brad, ultima în clasamentul seriei a 7-a din care fac parte şi echipele gorjene. În aceste condiţii Pandurii pare a fi echipa favorită dar antrenorul Călin Cojocaru le-a cerut jucătorilor săi să trateze meciul cu maximă seriozitate:”Venim după un meci dificil, cu CSM Deva, în care am fost puși în dificultate. Deși am câștigat partida, nu a fost ușor, pentru că am întâlnit o echipă bună. Referitor la meciul cu Aurul Brad, deși sunt pe ultimul loc în serie, s-au văzut multe “minuni”, iar eu nu vreau ca să participăm și noi la o astfel de minune, așa că vreau să-i avertizez pe băieți că trebuie să trateze meciul foarte serios, cu maximă seriozitate. Este nevoie de cele trei puncte  și pentru asta ne pregătim intens pentru această confruntare. Vineri, sper să avem cât mai mulți suporteri alături de echipă, pentru a susține băieții”.

În cele cinci etape trecute din acest sezon, Armata a luat doar un singur punct, în urma unui rezultat de egalitate și are una dintre cele mai slabe apărări din campionat în timp ce Pandurii este echipa cu cel mai bun atac din serie.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: