CJ Gorj ajută comunităţile locale din judeţ să se bucure de fotbal

Consiliul Judeţean Gorj a semnat recent un parteneriat cu Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj în vederea sprijinirii fotbalului amator. Conducerea AJF a făcut demersuri pe lângă autoritățile județene să ajute fotbalul de la nivel mic, pentru a mai reduce din problemele financiare ale echipelor.

AJF Gorj a anunţat că a semnat un parteneriat cu Consiliul Județean Gorj, ajutorul acordat asociaţiei urmând să fie văzut în bugetele echipelor de fotbal din judeţ, în sensul că acestea vor fi scutite de anumite cheltuieli cu materiale necesare dsefăşurării activităţii.

Proiectul „Să ne bucurăm de fotbal!”, propus de AJF Gorj și aprobat de Consiliul Județean Gorj, vizează dotarea cluburilor şi asociaţiilor sportive din judeţ cu mingi, plase pentru porți, fanioane pentru colțul terenului și tuburi de kelen, atât de necesare fiecărei echipe. „Și în 2021, AJF Gorj își dorește să continue politica de susținere a fenomenului fotbalistic la nivel județean și, ținând cont de discuțiile avute cu membrii afiliați, a luat act de nevoile acestora pentru noul sezon. În acest sens, prin programul PROMOVAREA SPORTULUI DE PERFORMANȚĂ și proiectul „Să ne bucurăm de fotbal!”, AJF Gorj și Consiliul Județean Gorj și-au propus ca prin parteneriatul semnat să doteze cluburile și asociațiile sportive cu materiale sportive (mingi, plase pentru porți, fanioane pentru colțul terenului și tuburi de kelen). Acest sprijin se va traduce printr-o cheltuială în minus la bugetele proprii ale membrilor afiliați AJF Gorj”, a informat oficial AJF.

Proiectul se ridică la o valoare totală de 34.105 lei, din care contribuția Consiliului Judeţean Gorj este de 30.000 de lei, finanțare nerambursabilă. Întreaga sumă, tradusă în materiale și echipamente sportive, va fi îndreptată exclusiv spre echipele de fotbal seniori și juniori ale membrilor afiliați.

Galerie foto


Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: