Pandurii, pe locul 1 după victoria de vineri

Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 2-0 în meciul disputat vineri, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Adversarul a fost ultima clasată din seria a 6-a, Armata Aurul Brad.

Meciul nu a fost însă foarte uşor pentru gorjenii care nu s-au putut baza la acest meci pe jucătorii cu cea mai mare experienţă din lot, Pleaşcă, Truşescu sau Tănăsoiu, toţi având probleme medicale mai vechi sau recente, cum e cazul lui Truşescu. Dar cum Pandurii are în lot aproximativ 30 de jucători, antrenorul Călin Cojocaru a avut de unde alege şi a trimis pe teren pe Iovicin, Corduneanu, Suently, Savu, Gomes, Afrim, Aerts, Boateng, Petre,Bebeto şi Georgescu, pa parcursul jocului intrând şi Tyresse, Rasoveanu, Eric şi Stancu. Prima parte a jocului s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, după ce Pandurii a dominat dar Georgescu, Aerts, Suently sau Petre nu au găsit soluţia de a marca. Bebeto a avut ocazia de a deschide scorul în prelungirile primei reprize dar mingea şutată de atacantul echipei Pandurii a trecut puţin peste poartă. Aerts, Rasoveanu şi Petre s-au întrecut apoi în ratări în cea de-a doua repriză dar tot Bebeto a găsit soluţia de a deschide scorul după centrarea lui Rasoveanu, intrat de puţin timp pe teren. Scorul final a fost stabilit de Robert Petre, în minutul 79, cu un şut spectaculos din interiorul careului, la colţul lung.

Cu această victorie din meciul cu Armata Aurul Brad, Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul 1 în seria a 7-a, cel puţin până la ora disputării jocului celor de la CSM Reşiţa.

Vizualizări: 5,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: