CSM Târgu Jiu, în semifinalele Turneului Final Grupa Valoare B! 

Echipa de baschet feminin U15 a CSM Târgu Jiu a câștigat toate cele trei meciuri din Grupa 1 din cadrul Turneului Final Grupa Valoare B și s-a calificat în semifinalele competiției. CSM Târgu Jiu a câștigat Grupa 1 și va juca în penultimul act al turneului cu ocupanta locului 2 din Grupa 2, care se va decide în urma duelului dintre CSS Gloria Arad și ACS Hoya KSE Târgu Secuiesc. 

În perioada 29 februarie-3 martie, în județul Cluj, la Dej, are loc Turneul Final Grupa Valoare B. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț a fost repartizată în Grupa 1 și s-a duelat cu CSM Mediaș, CS Universitatea Cluj-Napoca și CSM Sportul Studențesc București.

„Parcurs perfect în grupă pentru tinerele baschetbaliste de la CSM Târgu Jiu. Echipa pregătită de Laurențiu Răuț a trecut de CSU Cluj Napoca, scor 38-27, în primul meci al turneului. A fost o partidă care s-a desfășurat într-o notă de dominare a echipei lui Laurențiu Răuț. Gorjencele au început excelent turneul, cu o victorie în fața unei echipe destul de puternice. Defensiva a fost punctul forte al echipei noastre în meciul cu ardelencele de la Cluj. CSM Târgu Jiu și-a continuat jocul bun și în meciul doi, contra bucureștencelor de la Sportul Studențesc. Oltencele au controlat fără probleme partida și s-au impus la peste 20 de puncte, scor 72-50. Cu un moral excelent după două victorii clare, CSM Târgu Jiu a câștigat și confruntarea cu CSM Mediaș. La capatul unui meci dominat categoric, gorjencele s-au impus cu 60-22. Astfel, cu cele trei victorii obținute, CSM Târgu Jiu a câștigat Grupa 1 și s-a calificat în semifinalele competiției. Tinerele baschetbaliste ale clubului nostru au intrat în lupta pentru locurile 1-4 la acest turneu și indiferent de ceea ce se va întâmpla în ultimele două zile la Dej, CSM Târgu Jiu va termina Campionatul Național între primele 12 echipe din România la această categorie de vârstă”, a informat csmtargujiu.ro referitor la acest turneu.

În penultimul act al Turneului Final Grupa Valoare B, CSM Târgu Jiu va juca cu ocupanta locului 2 din Grupa 2, care se va decide în urma duelului dintre CSS Gloria Arad și ACS Hoya KSE Târgu Secuiesc. Partida care va desemna viitoarea adversară a echipei noastre se va disputa sâmbătă la prânz, fiind ultima partidă din grupe. 

LOT CSM TÂRGU JIU: Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă, Carla Deaconu, Teodora Sarcină, Ilinca Oproiu, Bianca Bliduți, Iulia Merișescu, Miruna Bălășoiu, Ariana Folcuț. Antrenor: Laurențiu Răuț.

CAMPIONATUL NAȚIONAL U15 FEMININ

EDIȚIA 2023-2024

TURNEUL  FINAL GRUPA VALOARE B

GRUPA 1

DEJ, 29 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2024, SALA DE SPORT LAPI 

JOI, 29 FEBRUARIE 2024, ORA 15.30

CSM TÂRGU JIU – CSU CLUJ NAPOCA 38-27

VINERI, 1 MARTIE 2024, ORA 10.00

CSM TÂRGU JIU – CSM SPORTUL STUDENȚESC BUCUREȘTI 72-50

VINERI, 1 MARTIE 2024, ORA 18.00

CSM TÂRGU JIU – CSM MEDIAȘ 60-22

Vizualizări: 523

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: