CSM Târgu Jiu joacă în weekend cu Măgura Cisnădie

Urmează un meci extrem de important pentru CSM Târgu Jiu, care întâlnește, sâmbătă, Măgura Cisnădie. Partida contează pentru etapa a 21-a din Liga Florilor Mol și va începe la ora 18:00.

„În lupta pentru evitarea locurilor de baraj, echipa noastră trebuie să treacă de Măgura Cisnădie”, a anunțat csmtargujiu.ro înaintea acestei partide importante.

Handbalistele CSM Târgu Jiu dau o nouă bătălie pentru evitarea locurilor de baraj. CSM Târgu Jiu primește vizita grupării ardelene Măgura Cinsădie într-un meci extrem de interesant, între două echipe cu același număr de puncte în clasament.

Cele două formații au acumulat câte 21 de puncte fiecare, fiind despărțite doar de golaveraj, capitol la care echipa oaspete stă ceva mai bine. „Se anunță așadar o confruntare acerbă pentru puncte, la finalul căreia sperăm ca echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache să fie cea câștigătoare. CSM Târgu Jiu are nevoie de victorie, dar și de susținere din partea suporterilor pentru a face un pas uriaș spre evitarea meciurilor de baraj”,  se arată în avancronica celor de la CSM Târgu Jiu. Pe publicul de la Târgu Jiu mizează și Sabine Klimek. Interul echipei gorjene consideră că susținerea publicului este un avantaj pentru echipa sa și este convinsă că experiența acumulată în meciurile europene poate înclina balanța în favoarea echipei din Târgu Jiu. ”Știm care este importanța acestui meci și sută la sută vom da tot ce putem pe teren. De data aceasta, avem și avantajul publicului, jucăm acasă. Pe lângă asta, avem și toată experiența din cupele europene. Am avut meciuri foarte puternice și cred că asta ne-a ajutat și cred că s-a văzut în ultimele meciuri că am reușit să ridicăm nivelul. Eu, personal, cred că nu va fi nicio problemă să ne îndeplinim obiectivul, dacă ținem nivelul la fel de ridicat ca până acum. Cred că, cel puțin în meciurile de acasă, nu vom avea nicio problemă”, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei, interul Sabine Klimek.

CSM TÂRGU JIU – MĂGURA CISNĂDIE

LIGA FLORILOR MOL

ETAPA 21

SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU

SÂMBĂTĂ, 30 MARTIE 2024

ORA 18.00

Vizualizări: 359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: