Stâncile din Baia de Fier, pline de turiști

Zeci de turiști din toată țara au poposit în Baia de Fier, la sfârșitul săptămânii trecute. Vremea bună le-a permis celor de la White Wolf să instaleze hamacele între stânci. 

Temerarii nu s-au lăsat deloc așteptați. Doar cu programare au parte de o astfel de distracție. "Am început programările de la 1 mai. Avem foarte multe solicitări. Numai duminică, de exemplu, am avut câte 40-50 de persoane în același timp pe stânci, pe cele 21 de trasee de via ferrata pe care le avem în administrare", a spus Gabriel Dan Chiriac, directorul Clubului Montan White Wolf, din Baia de Fier. 

Fie ca sunt la prima astfel de experiență, fie că au repetat aventura dintre stânci, pentru toți turiștii care au ajuns în vârf și s-au relaxat în hamacele situate la 200 de metri deasupra șoselei adrenalina a fost garantată. "E prima dată pentru mine și nu regret. Voi mai veni. Până la urmă, îmi voi învinge teama de înălțime", a spus o turistă. "Am sărit cu parașuta, anul trecut, dar senzația din hamace este mult mai frumoasă. Cu siguranță, voi reveni", a spus o alta turistă. 

De când a intrat în Cartea Recordurilor, atelierul de hamace atrage mii de amatori de senzații tari în fiecare sezon. Asta înseamnă și o șansă în plus pentru stațiunea Baia de Fier să se dezvolte și să-și umple pensiunile.

Vizualizări: 1,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: