CSM Târgu Jiu, meci cu  Rapid București în Cupa României!

Echipa de baschet masculin seniori a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul oficial în noul sezon baschetbalistic din România. Prima competiție în care evoluează baschetbaliștii gorjeni este Cupa României.

CSM Târgu Jiu joacă în acest weekend la Pitești, acolo unde se dispută, în perioada 15-17 septembrie, în Pitești Arena, meciurile din Grupa A, din prima fază a Cupei României.

Grupa A a fost deschisă vineri, 15 septembrie, de duelul FC Argeș Pitești – Rapid București.  CSM Târgu Jiu va juca primul meci oficial din acest sezon, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 19.00, contra celor de la Rapid București. La capătul unei săptămâni intense la antrenamente, Dimitrius Underwood, venit la Târgu Jiu în vara acestui an, este încrezător în șansele echipei din Târgu Jiu. Baschetbalistul american consideră că mai este de lucrat la relațiile de joc, dar că echipa din Târgu Jiu are potențial și se poate lupta cu cele două echipe din grupă. În ceea ce privește primul meci din grupă, cu Rapid București, Dimitrius Underwood a declarat ca este încrezător. ”Am terminat bine ultima săptămână de pregătire și sunt încântat că încep și meciurile oficiale. Știm că ne așteaptă două meciuri grele, dar mergem cu dorința de a lega și mai mult relațiile de joc dintre noi, de a reuși acea chimie în teren. Echipa în care joc este o echipă talentată, cu potențial, are deja câteva conexiuni bune în jocul său. Așa că merg destul de încrezător”, a spus

Dimitrius Underwood pentru csmtargujiu.ro.

În ultimul meci din Grupa A, CSM Târgu Jiu va juca duminică, 17 septembrie, de la ora 19.00, cu formația gazdă.

CUPA  ROMÂNIEI

EDIȚIA 2023-2024, TURUL 1

PITEȘTI ARENA 15-17.09.2023

Sâmbătă, 16.09.2023, Ora 19.00

CSM TÂRGU JIU – RAPID BUCUREȘTI

Duminică, 17.09.2023, Ora 19.00

CSM TÂRGU JIU – FC ARGEȘ PITEȘTI

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: