CSM Târgu Jiu – SCM Râmnicu Vâlcea, meci pentru o cauză nobilă

CSM Târgu Jiu invită suporterii echipei de handbal feminin să se implice într-o cauză nobilă prin prezența la meciul de miercuri seară. Spectatorii prezenți la meci vor putea face donații pentru a ajuta o fetiță de trei ani cu probleme de sănătate.

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a anunțat recent că s-a implicat într-o campanie de ajutorare a micuței Amina, fetița care, la doar trei anișori, a fost diagnosticată cu o formă rară de nanism și discondroplazie osoasă. Fetița trebuie să treacă printr-o serie de intervenții chirurgicale, pentru a putea merge, și să facă un tratament pentru creștere, în străinătate. Spectatorii prezenți la partida de miercuri, care vor s-o ajute pe Amina să aibă o viață normală și sănătoasă, au prilejul să doneze orice sumă în urnele special amplasate în sală. Cel mai probabil și încasările de la acest meci vor fi donate familiei micuței, așa cum se practică în astfel de cazuri.

Biletele pentru meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea au fost puse în vânzare la sediul CSM Târgu Jiu (B-dul Constantin Brâncuși, nr 6), și se mai pot procura de acolo miercuri, între orele 08.00 -16.00. Biletele pot fi cumpărate și de la Sala Sporturilor, miercuri, începând cu ora 16.30.

Preţul unui bilet este de 15 RON iar copiii cu vârsta de până la 18 ani intră gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate.

Galerie foto


Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: