Campanie socială de sterilizări în Gorj

Asociația Pro Animals demarează, în această lună, o campanie socială pentru sterilizarea pisicilor și câinilor din județ. Mai concret, asta înseamnă că doritorii vor plăti o parte din costurile privind sterilizarea, iar asociația va contribui cu restul sumei. Asta pentru că voluntarii nu mai pot susține campanii gratuite.

 

Campania va avea loc între 7 și 16 decembrie. "La sfarsit de an, desi obositi dupa un an super-mega plin cu campanii in multe comune si orase din judetul Gorj, organizam o ultima campanie in 2022, dupa care o sa luam o bine meritata pauza de sarbatori! PROGRAMARI : contactați-ne prin MESAJ pentru programare la numărul de telefon afișat (0748128129), si ASTEPTATI sa va contactam.

Abandonul animalelor este inca “ in floare” in ciuda faptului ca este considerat infractiune iar fapta se poate pedepsi cu inchisoare! Sterilizarea salveaza vieti!! Peste tot vedem poze cu catei abandonati, haideti oameni buni sa ne implicam activ si sa sterilizam! 

Ce inseamna Program Social? In parteneriat cu cabinetul nostru colaborator, programul social , cu locuri limitate lunar, inseamna ca dvs veti achita o parte din costuri iar asociatia Pro Animals o alta parte! 

Cost social pisici - 50 ron

Cost social caini -100 ron

De ce “social” ? Asa cum am anuntat acum cateva saptamani, anul acesta am fost depasiti de numarul de solicitari si campanii pe care le-am desfasurat gratuit la nivelul judetului Gorj! Intrucat, din 2006 cand am organizat prima campanie gratuita, tot acest program a fost sustinut in totalitate de Asociatia Pro Animals impreuna cu organizatiile partenere, am ajuns in situatia de a nu mai putea desfasura gratuit campaniile si, pentru a ajuta, am gasit o alta varianta….un program social! Deoarece, aceasta problema este a noastra a comunitatii din care facem parte, neexistand niciun suport din partea autoritatilor locale, consideram ca este normal sa ne unim fortele si noi si dvs pentru a merge inainte! 

Totodata, daca doriti sa continuam acest program, daca intelegeti CAT DE IMPORTANTE SUNT CAMPANIILE DE STERILIZARI pentru comunitatea noastra si daca doriti sa ajutati concret, cand veniti cu animalutul la cabinet puteti sa donati direct in cutia de donatii sau in conturile noastre. Va multumim! 

Nume titular: Asociatia Pro Animals

Banca Transilvania 

Cont ron: RO06BTRLRONCRT0026740703

Cont euro: RO53BTRLEURCRT0026740703", a transmis Pro Animals. 

Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: