Medic gorjean, promovat de Ambasada României din Marea Britanie

Ambasada României din Marea Britanie derulează o acțiune de promovare a românilor care se bucură de succes în Marea Britanie. Un medic gorjean, care activează la cel mai mare spital din Londra, care a fost desemnat de două ori „angajatul lunii“: „Continuăm seria #RomâniDeSuccesInUK cu Roxana Hotoboc, medic primar medicină generală și medic specialist medicină de urgență la Guy's and St.Thomas' NHS Foundation Trust, departamentul de urgență al Spitalului St. Thomas din Londra, unul dintre cele mai mari spitale din UK.

Profesionist extrem de dedicat, Roxana Hotoboc a primit în 2020 "Certificatul de excelență în activitate" din partea conducerii Guy's and St.Thomas NHS Foundation Trust, unitate care reunește peste 17.000 de angajati, find doar câteva astfel de nominalizări. Totodată a fost desemnată de două ori ”salariatul lunii”, echivalentul celui mai bun angajat al departamentului de urgența în luna respectivă.

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din Timișoara, a lucrat în România ca medic medicină generală timp de șapte ani și medic de urgență la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Gorj timp de peste 12 ani, dintre care doi ani a fost și directorul SJA Gorj.

Roxana Hotoboc a ajuns în UK în 2007 împreună cu cei doi copii, de care este foarte mândră, și a lucrat în mai multe spitale ca medic medicină de urgență.

Mult succes în continuare!“, este mesajul transmis de Ambasada României în Marea Britanie.

  

Galerie foto


Vizualizări: 2,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: