Cu câți bani au fugit hoții care au aruncat în aer bancomatul din Polovragi

Hoții care au aruncat în aer bancomatul din Polovragi sunt de negăsit. Aceștia au fugit cu circa 200 de mii de lei. Au acționat ca niște profesioniști, susține primarul comunei, care exclude varianta ca indivizii să fie din localitatea pe care o păstorește. Poliția are un cerc de suspecți, dar nu a reușit să dea de urma hoților nici până acum.

Potrivit procurorilor din Novaci care au preluat ancheta, hoții au fugit cu peste 170 de mii de lei. Au folosit o butelie cu oxigen ca să detoneze bancomatul și să fure toți banii, apoi s-au făcut nevăzuți. Aveau cagule pe față, așa că și polițistului local care i-a văzut imediat după ce au dat spargerea i-a fost imposibil să le vadă fața.

Surse din anchetă susțin că ar fi fost doi indivizi care au acționat. Aceștia nu ar fi din localitate și ar fi filat de mult bancomatul, este de părere primarul din Polovragi, Gheorghe Epure, care a participat la căutări alături de polițiști și jandarmi.

„Am intervenit datorită faptului că polițistul local a auzit bubuitura și i-a surprins în flagrant pe cei doi. L-a sunat imediat pe șeful de post și m-au sunat și pe mine. Am mers alături de polițiștii locali să facem căutări în acea noapte. De aici e treaba Poliției care s-a mobilizat exemplar și a luat toate probele necesare. A fost cameră de supraveghere, dar au știut. Nu au acționat ca niște novici, au fost profesioniști. E exclus să fie oameni din comună. Toată lumea e stupefiată de ce s-a întâmplat, mai ales în centrul civic”, a spus primarul din Polovragi, Gheorghe Epure. (A.A.)

Vizualizări: 3,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: