Patru șoferi cu permisul suspendat, prinși de polițiști

Polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au identificat vineri în trafic un bărbat de 36 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bengești Ciocadia, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În aceeași zi, polițiști din Târgu Cărbunești au depistat în trafic un bărbat de 63 de ani, din comuna Brănești, județul Dolj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 661 Vierșani, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat. 

Duminică, polițiști din cadrul Posturilor de Poliție Negomir și Urdari au depistat un bărbat de 61 de ani, din comuna Urdari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Fărcășești, având permisul de conducere suspendat.

De asemenea, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au depistat în trafic un bărbat, de 68 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 675 C Poienari, acesta figurând cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat, având permisul de conducere reținut.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care se află în perioada de suspendare a acestui drept, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: