Apel disperat pe facebook: Mă bătu tati!

O tânără de 15 ani din Rovinari a sesizat azi-noapte, pe facebook, Asociația Uniunea Femeilor din Gorj, susținând că este bătută de tatăl ei. “Vă rog să mă ajutați, să sunați la poliție. Mă bătu tati că vorbeam la telefon. Așteptă să plece mami”, a scris fata, care și-a dat numele și adresa, precizând că este încuiată în casă.

Fata a mai spus într-un alt mesaj că a mai fost agresată, iar în seara respectivă a fost lovită cu pumnii în față și cap.

Poliția s-a deplasat la fața locului: “Având în vedere aspectele semnalate, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari s-au deplasat la adresa indicată, unde a fost identificată minora de 15 ani, din orașul Rovinari, și tatăl acesteia de 38 de ani din aceeași localitate. S-a luat măsură conducerii acestora la sediul poliției, pentru efectuarea de verificări și luarea măsurilor legale”, a anunțat IPJ Gorj.

Potrivit victimei, în trecut au mai fost făcute plângeri pe numele bărbatului.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, anunță IPJ Gorj. Fata nu prezenta urme de violență. Se pare că tatăl nu voia să o lase să plece de acasă. Dosarul penal a fost deschis pentru lămurirea situației.

Vizualizări: 5,738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: