Nici urmă de hoții care au dat spargerea la Polovragi. Cum au acționat!

Polițiștii gorjeni încă n-au reușit să dea de urma celor care au dat atacul la bancomatul din comuna Polovragi. Hoții au aruncat în aer bancomatul, iar operațiunea pare una bine gândită și pusă la punct minuțios. Aceștia ar fi acționat cu cagule pe față și au provocat o explozie la bancomat, au furat toți banii găsiți înăuntru și s-au făcut nevăzuți.

Zeci de polițiști, jandarmi, localnici și edilul din comuna gorjeană Polovragi au intervenit pentru prinderea indivizilor care au spart bancomatul din centrul localității. Atacul a avut loc la nici 200 de metri distanță de sediul Postului de Poliție și de Primăria Polovragi. „În jurul ore 3, am auzit așa o bubuitură, apoi am văzut mulți polițiști în zona Cec-ului. Au fost niște polițiști care patrulau și au văzut. Am înțeles că au sărit gardurile prin grădinile unor oameni hoții. Aveau cagule pe față și nu i-a recunoscut nimeni. Mai era și beznă. La noi, nu s-a mai întâmplat așa ceva”, a spus un localnic.

Hoții au avut un plan bine pus la punct. Au venit la spargere cu fețele acoperite, au distrus o cameră de supraveghere și apoi au distrus bancomatul. Au folosit o butelie și au provocat o explozie de intensitate mică, apoi au furat seiful cu toți banii și au fugit. Nici la aproape 24 de ore, polițiștii nu au reușit să-i prindă și nici nu a fost anunțat prejudiciul exact în acest caz.

„A fost plin de poliție duminică dimineața prin tot satul, pe toate ulițele din comună. Am văzut polițiști, jandarmi, polițiști locali și pe domnul primar care ne-a întrebat dacă am văzut niște bărbați cu cagule fugind. Noi nu am văzut și sperăm să fie prinși și să plătească. Am înțeles că au furat o sumă mare de bani de acolo”, a spus un alt localnic.

Polițiștii continuă căutările și cercetările. "A fost deschis un dosar penal pentru furt calificat și distrugere", a transmis IPJ Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 2,642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: