Cu ce zodii se potrivesc Gemenii

Ai cunoscut un nativ al zodiei Gemeni și vrei să știi dacă vă potriviți? Care sunt zodiile cu care se potrivesc Gemenii? Cu ce alte semne zodiacale sunt compatibili?

Gemenii sunt persoane inteligente și comunicative, dar au și o mulțime de defecte. Mereu receptivi la cei din jur, nativii acestei zodii au capacitatea de a se adapta mereu, indiferent de situație. Problema este că vorbesc foarte mult și obișnuiesc să exagereze. De asemenea, au toane, sunt superficiali și nu prea știu să fie consecvenți.

Gemenii sunt curioși și mereu dornici să afle, să experimenteze și să își expună părerile despre tot și toate. Își fac ușor prieteni, iau rapid decizii și au un simț al umorului bine dezvoltat. Lista defectelor este destul de lungă: simt nevoia de ceva nou în viața lor în permanență, sunt duplicitari și abandonează repede.

Zodii compatibile cu Gemenii: Berbec, Leu, Balanță, Vărsător.

Zodii incompatibile cu Gemenii: Fecioară, Scorpion, Săgetător, Pești.

Compatibilitate Gemeni. Cu ce zodii se potrivesc Gemenii. Compatibilitatea Gemeni - Berbec

Gemenii și Berbecul se potrivesc de minune! Persoanele născute în aceste semne zodiacale sunt compatibile și au toate șansele să formeze un cuplu trainic. Gemenii și partenerul din zodia Berbec sunt spontani, pasionali, energici și dornici de aventură și distracție. E o puternică atracție între acești doi nativi. Gelozia poate strica totul, dacă nu aveți grijă! Relația poate fi de durată, dar cu condiția să nu lăsați posesivitatea să își bage coada.

Citește mai mult pe WOWbiz.ro https://bit.ly/327czPJ

Vizualizări: 1,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: