Compatibilitate Berbec. Cu ce zodii se potrivesc Berbecii

Care sunt zodiile cu care sunt compatibili Berbecii? Cu ce alte zodii se potrivește nativul semnului Berbec?

Nativii zodiei Berbec sunt firi directe și hotărâte. Berbecilor le place să preia inițiativa și să fie lideri, să atragă atenția, dar vor să fie independenți, să fie lăsați să ia deciziile. Iubesc cu pasiune, însă sunt un pic cam egoiști, așa că trebuie ghidați cu mult tact pentru ca relația în care se află să fie una satisfăcătoare și pentru partener. Berbecul este un semn de foc și se potrivește foarte bine cu alte zodii de foc precum Leu și Săgetător. Compatibilitate există și între Berbec și semne de aer: Gemeni și Vărsător.

Cea mai compatibilă zodie cu Berbecul: Săgetător

Cea mai nepotrivită zodie pentru Berbec: Rac

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul. Compatibilitate Berbec – Berbec

În relația în care sunt doi Berbeci ies multe scântei. Firi puternice, războinice, nativii acestei zodii nu sunt capabili să facă vreun compromis, nici măcar atunci când vine vorba de dragoste.

Relația Berbec-Berbec este intensă, plină de pasiune, dar și cu multe neînțelegeri și împunsături. Povestea lor de dragoste poate fi de durată, dar doar dacă unul dintre parteneri cedează, lasă încăpățânarea deoparte și dă dovadă de diplomație și tact.

Compatibilitate horoscop. Cu ce zodii se potrivește Berbecul. Compatibilitate Berbec – Taur

Berbecul este mult prea energic și pasional pentru un Taur. De multe ori, această relație pare că nu are viitor pentru că poate interveni plictiseala. Dacă partenerii ajung să discute și să facă mici compromisuri, legătura poate deveni una trainică, de susținere, cu multă înțelegere, în ciuda micilor crize de gelozie care le vor condimenta viața de cuplu.

Citește mai mult pe wowbiz.ro https://bit.ly/2HlpgwQ

Vizualizări: 2,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: