Horoscop

Valabil pe 17 februarie

Berbec: Fii cu mare băgare de seamă la buget, pentru că azi trece un mare pericol prin viaţa ta. Numai prudenţa te poate ţine departe de eventualele urmări nedorite. Nu intra în banii puşi deoparte cu alt scop şi încearcă să ţii banii la saltea, pentru că rişti să pierzi enorm, trecând de la plus la minus într-o clipă.

Taur: Calmul dispare peste noapte din cauza unei veşti proaste care agită spiritele. Încearcă să laşi un pic lucrurile să se clarifice înainte de a te apuca să construieşti totul la loc, pentru că acum, prins în mijlocul furtunii, rişti să strici şi mai mult doar pentru că ţi-ai pierdut cumpătul.

Gemeni: Azi dai piept cu un ordin de sus ce are la bază legi care nu pot fi contestate. Chiar dacă nu eşti de acord cu ceea ce eşti obligat să faci, urmezi ordinele întocmai doar pentru că aşa trebuie. Dacă începi să critici sau să te ridici împotriva celor care deţin puterea, e posibil să atragi sancţiuni, deci mai bine taci şi faci cum ţi se cere.

Rac: Afacerile tale trec printr-o perioadă sensibilă. Cineva te atrage într-o cursă promiţând marea cu sarea, iar tu eşti gata să-l crezi. Dar se poate ca şi tu să încerci să păcăleşti pe cineva cu vorbe meşteşugite pentru a-l atrage într-o afacere din care să ai de câştigat. Dacă cinstea e mai presus de câştig, te va mustra conştiinţa.

Leu: Surprizele sentimentale pot apărea de oriunde, dar, pentru a avea parte de ele, trebuie să profiţi de orice ocazie pentru a cunoaşte oameni şi a socializa. Poţi descoperi o persoană atrăgătoare în cel mai neaşteptat loc, totul e să fii deschis să încerci.

Fecioară: Ai impresia că toată lumea s-a aliat împotriva ta şi nimic nu-ţi iese. Ceva lipseşte, e un gol în sufletul tău care, momentan, nu poate fi înlocuit cu nimic. Ţi-e dor de ceva ce îţi inspira cândva încredere şi siguranţă, dar l-ai pierdut.

Balanţă: Parcă ai fi la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut, de care te simţi încă ataşat, iar celălalt spre o cale complet nouă, care nu ştii ce aduce. Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut, dar te atrage foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi.

Scorpion: Eşti cam debusolat pentru că au apărut tot felul de detalii contradictorii. Nu te grăbi să dai un răspuns pe loc, pentru că nu lucrezi eficient sub presiune. Încearcă să amâni marile decizii sau răspunsuri pe altădată, după ce va trece furtuna de acum.

Săgetător: Eşti cuprins de un elan nou, care nu te reprezintă de obicei. Fie tocmai ţi s-au aprins călcâiele după cineva şi vrei ca relaţia să evolueze mai repede, fie e doar o dorinţă fantastică de a începe un drum nou. Pentru a ajunge la scopul ales trebuie să dai dovadă de trăsături pe care nu ştiai că le ai: încredere, curaj, tărie de caracter.

Capricorn: Nu poţi sta să se rezolve problema în care eşti implicat, pentru că nu pasivitatea e soluţia. Ar fi nevoie de un impuls nou, de curajul de a încerca ceva ce nu ai mai făcut niciodată, dar eşti într-o pasă conservatoare, care nu te lasă să experimentezi nimic dacă ţi se pare cât de cât riscant.

Vărsător: Dacă ai nevoie de un ajutor, ai la cine apela pentru că nimereşti într-un mediu cu oameni de valoare de la care ai mereu ceva interesant de învăţat. Stai cu urechile pâlnie la ceea ce au ceilalţi de transmis, pentru că ideile lor, soluţiile lor, poate chiar intervenţiile lor concrete, îţi sunt de mare folos.

Peşti: Numai prudenţa te poate scoate cu bine din situaţia periculoasă în care te-ai băgat. Chiar dacă ai riscat mult implicându-te în această situaţie, ea are rezolvare doar dacă apelezi la trăsături precum răbdare, cumpătare şi chiar pasivitate.

Vizualizări: 1,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: