Horoscop

Valabil pe 13 februarie

Berbec: Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos pe mai multe planuri şi să va-ncercati şansele într-o relaţie de cuplu. Apar noutăţi şi o să vă implicaţi în diverse proiecte care să v-ajute să vă consolidaţi statutul profesional şi să faceţi progrese în carieră.

Taur: Poate va scoate cineva la cafea să vorbiţi despre viitorul relaţiei sentimentale şi poate vă faceţi planuri de mariaj. O s-aveţi succes la activităţile care ţin de casă, poate apelaţi la o agenţie imobiliară ca să vă mutaţi, vindeţi, cumpăraţi o locuinţă, ori un teren ca să construiţi o casă.

Gemeni: Se poate să primiţi o veste de la cineva aflat departe de ţara şi vedeţi cum vă puteţi întâlni - vine acea persoană, vă duceţi voi acolo. Se poate să semnaţi un contract de angajare, un transfer, să câştigaţi mai mulţi bani c-aveţi poate un sponsor care dispune de un buget consistent.

Rac: E bine să vă-ngrijiți de sănătate ca să fiţi buni zdraveni, să puteţi face față tuturor neprevăzutelor care-or să tot apară. O să puteţi legaliza şi voi o situaţie, să luaţi şi calificative de top la examene, e posibil să luaţi şi bani şi poate şi nişte cadouri, c-o fi un motiv special, sărbătoriţi un succes.

Leu: O confirmare într-un birou de şef ca o să treceţi de pe un post pe altul, că vi se măreşte salariul, sau ca o să beneficiaţi de nişte înlesniri. Or să vă coopteze nişte coechipieri de afaceri să veniţi cu ideile şi cu strategiile voastre, să lucraţi împreună şi să faceţi rost de bani.

Fecioară: Ar putea fi o zi bănoasă şi să achitaţi şi din datorii, dac-aveti aşa ceva, ca să vă simţiţi eliberaţi de greutăţile financiare. Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casa, o renovaţi, mai construiţi ceva pe lângă, un garaj, o terasă, faceţi nişte modificări care costă.

Balanță: Poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi o să luaţi bilete de cazare să plecaţi în week-end la distracţie pe undeva. Lucrurile par să vă iasă mult mai uşor şi o să fiţi mai degajaţi, o să petreceţi dup-amiezele cu partenerul de cuplu, cu copiii, şi nu care-ncotro.

Scorpion: O să faceţi un efort financiar să le luați copiilor ce ştiţi că le trebuie, sau v-or fi rugat mai demult pentru că merită. Se poate să vă hotărâţi dintr-o dată să o viraţi spre un alt domeniu de lucru şi să urmaţi o specializare, dacă n-aţi făcut-o deja, vin vremuri noi, palpitante.

Săgetător: O să vă puteţi împlini sufleteşte şi să-ntâlniţi pe cineva cu care să vă şi căsătoriţi. Se conturează un câştig financiar, se-ncheie un proiect, vă apucaţi de altul şi o să fie o continuitate în plan financiar, ceva o să apară din senin.

Capricorn: Vă puteţi asocia cu nişte oameni în particular, să daţi drumul unui proiect care să vă asigure stabilitate financiară. Vă pregătiţi de o schimbare, poate vă cumpăraţi o casă, vă angajaţi altundeva, începeţi nişte studii speciale, şi o să faceţi ceva şi pentru sufletul vostru.

Vărsător: O să puteţi îmbunătăţi comunicarea cu partenerul de cuplu şi o să vă faceţi program şi de ieşit mai des în timpul liber. O să vă puteţi baza pe suportul unor parteneri de afaceri ca să faceţi echipa şi să lucraţi în cadrul altor proiecte, ca să profitaţi de experienţa comună.

Pești: Se poate să luaţi nişte bani în plus de la serviciu şi să aveţi de cheltuială, să plecaţi în week-end pe undeva. Voi se pare c-o să negociaţi cu nişte angajatori înainte de a bate palma, că n-o să acceptaţi în orice condiţii, o să pretindeţi o sumă egală cu efortul depus.

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: