Horoscop

Valabil pe 15/16 februarie

Berbec: V-aţi putea găsi un sejur de 2, 3 zile pe undeva ca să mai uitaţi de stres şi de alte greutăţi, să respiraţi alt aer. Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună, dar vreţi să impuneţi şi voi anumite condiţii, că nu sunteţi de acord întru totul cu ce vă cer.

Taur: O să luaţi nişte bani şi va trebui să plătiţi nişte datorii, or fi rate, facturi şi alte mărunţişuri care s-au tot adunat. Aţi putea ieşi la rampă cu ceva nou care să v-aducă un plus de imgine pe scenă socială şi o să vă consolidaţi poziţia, să vă crească şi cota valorică.

Gemeni: O să scăpaţi de un stres legat de neînţelegerile avute cu cineva cu care o-ţi fi ajuns şi la proces şi o să puteţi trăi liniştiţi. Poate i-aţi convins pe nişte angajatori să semnaţi un contract şi să v-apucaţi de treabă, c-aveţi nevoie de un supliment salarial ca să puteţi pleca în timpul liber pe undeva.

Rac: O să vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie amoroasă şi să aveţi parte de stabilitate în relaţia de doi. O să faceţi echipă cu cineva care vă apreciază calităţile profesionale şi o să câştigaţi bani, vă extindeţi şi afacerile, o să faceţi treabă bună împreună.

Leu: O să deveniţi mai concilianţi cu partenerul de cuplu că n-aveţi chef de certuri, şi de program separat vreţi să petreceţi week-endul împreună. O să fie alergătura după semnături, poate-aveti şi examene şi o să aveţi emoţii, dar o să depăşiţi cu bine orice situaţie, c-aveţi resurse interioare nebănuite.

Fecioară: O să le puteţi cere şefilor nişte înlesniri ca să aveţi spor la treabă, să mai lucraţi şi în paralel la ce aveţi voi acolo. Vă pot intra bani de undeva, dar o să-i şi cheltuiţi fără milă, că sunt multe de plătit în perioada asta, pe lângă rate şi facturi.

Balanță: V-ar putea da şefii nişte bani din urmă şi să vă luaţi acele lucruri pentru care nu v-ajung niciodată banii. O să reglaţi situaţia financiară, vă daţi întâlnire şi cu un consilier bancar să cereţi un sfat, poate faceţi o investiţie, sau deschideţi o linie de credit, găsiţi ceva ingenios.

Scorpion:  Poate vă interesaţi de pe-acum de un sejur de sărbători, sau de o plecare într-un week-end pe undeva, să-i faceţi o surpriză partenerului de suflet. Vă pregătiţi de un debut, o să lansaţi la apă un proiect care o să prindă la public, va avea piaţa de desfacere şi o să câştigaţi bani frumoşi.

Săgetător: O să cheltuiţi nişte bani ca să vă-nsănătoșiți, c-or fi fost nişte probleme de sănătate pe care le-oți fi tot amânat - acum însă le veniţi de hac. Or să vă caute nişte oameni de afaceri să lucraţi ceva împreună şi timp aţi avea, sau o să vă faceţi pentru că oferta e generoasă şi n-aveţi de gând s-o rataţi.

Capricorn: Se poate să luaţi un examen, să-l convingeţi pe un angajator să vă dea jobul pentru care concuraţi. O să căpătaţi un loc mai sus pe scara ierarhică şi o să vă dezvoltaţi frumos c-aveţi o experienţă de pus în aplicare ca să vă consolidaţi statutul profesional.

Vărsător: O să faceţi echipă cu nişte prieteni ca să lucraţi la ceva de care sunteţi cu toţii încântaţi şi se poate să luaţi şi bani. Daţi dovadă de inspiraţie, aveţi planuri îndrăzneţe legate de carieră, de o avansare, aţi pus ochii pe o funcţie şi nu vă lăsaţi până nu o să fie a voastră.

Pești: Se poate să definitivaţi nişte acte şi să vă implicaţi în diverse activităţi care să vă contureze o nouă imagine. O să lansaţi la apă un proiect în care v-aţi pus mari speranţe c-o să v-aducă recunoaştere publică, şi o să faceţi rost şi de bani ca să vă puteţi mişca.

Vizualizări: 1,060

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: