Cu cine se mai ceartă primarul din Albeni

Primarul din Albeni, în război cu directorul şcolii din comună! Ionuţ Stan a făcut solicitare să închirieze sala de sport din localitate, dar directorul unităţii de învăţământ s-a opus. I-a transmis că... nu are timp!

Edilul Ionuţ Stan susţine că sala de sport poate fi închiriată cu 25 de lei pe oră. Taxa a fost stabilită în urmă cu aproape patru ani, printr-o hotărâre de Consiliu Local. „Au mers tinerii din comuna Albeni să închirieze sala de sport, dar domnul director i-a refuzat categoric. Le-a spus că nu are timp şi că are program de doar opt ore, până la ora 16.00, şi nu are timp să închirieze sala de sport. Eu văd asta ca un lucru benefic pentru şcoală, pentru că se strâng venituri din închiriere, iar şcoala poate să facă reparaţii la sala de sport, se pot plăti facturile la utilităţi în sezonul rece”, a explicat primarul din Albeni.

Chiar şi el s-a lovit de refuzul directorului când a solicitat să închirieze sala de sport într-un weekend. „Şi eu, ca persoană fizică, ca locuitor al comunei Albeni, am făcut o cerere domnului director. Am vrut să închiriez sala de sport şi mi-a dat răspuns că nu are timp şi nici personal. Nu ştiu motivul real. Tinerii trebuie să meargă acum la liceul din Târgu-Cărbuneşti ca să închirieze sala de sport de acolo. Este hotărâre de Consiliu Local din 2014 prin care se poate închiria sala. Dacă nu a desemnat o persoană să se ocupe de acest aspect şi să încaseze banii, nu ştiu ce se va întâmpla”, a mai transmis Ionuţ Stan.

Directorul şcolii nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere. Între cei doi, a pornit un conflict în urmă cu o lună, după ce directorul a făcut o plângere împotriva primarului care le-a dat mână liberă unor tineri din comună să facă nunta la şcoala din Câmpu Mare.

Vizualizări: 832

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: