Noi maşini pentru Poliţia Română

Poliţia Română va primi în dotare aproape 800 de autospeciale şi motociclete noi pentru structurile sale. Potrivit Poliţiei Române, vor intra în dotarea poliţiştilor 714 autospeciale destinate structurilor de ordine publică şi rutieră, 40 de autospeciale pentru structurile de arest şi 40 de motociclete. Primele 150 de autospeciale noi Dacia Logan au fost recepţionate luni, urmând să fie repartizate structurilor de ordine publică şi rutiere din teritoriu.

40 de autospeciale Dacia Logan, prevăzute cu elemente de siguranţă şi protecţie, atât pentru poliţişti, cât şi pentru persoanele transportate, vor merge către structurile de reţinere şi arest preventiv ale Poliţiei Române.

Totodată, a fost recepţionată şi a doua tranşă de 55 de autospeciale Dacia Duster din lotul de 115 prevăzut, acestea fiind repartizate către toate inspectoratele de poliţie judeţene.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de Ministerul Afacerilor Interne în acest an, achiziţie făcută din fondurile proprii. (A.A.)

Vizualizări: 1,507

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: