Cu sau fără pivot la prezentare?

Energia Rovinari şi-a stabilit amicalul de prezentare a lotului pentru vineri seara contra divizionarei secunde, Ştiinţa Bucureşti. Gorjenii încearcă să-l transfere până atunci şi pe pivotul american, Reinke.

Energia s-a descurcat foarte slab în turneul amical de la Craiova fără un pivot de meserie şi fără antrenorul principal, Florin Nini. Meciurile oficiale încep luni cu deplasarea de la Gaz Metan Mediaş din Cupă.

Şi-au găsit adversar pentru amical

Energia şi-a găsit în sfârşit un adversar pentru amicalul de prezentare. „Mă bucur că am reuşit să organizăm acest meci. Au fost diferite probleme, nu am avut antrenor principal în localitate, dar nici echipamentul de joc. Vineri seara la ora 19:00 vom avea prezentarea echipei. O altă problemă era găsirea unei echipe, nicio echipă nu dorea să facă o deplasare cu câteva zile de debutul sezonului. Am găsit o echipă de liga secundă, Ştiinţa Bucureşti, echipă care va trage la promovare”, spune preşedintele clubului, Laurenţiu Răuţ. Acesta nu e de acord ca Florin Nini să-şi împartă timpul între Energia şi naţionala feminină a României şi îl va „urechea” puţin pe antrenor pentru ca situaţia să nu se repete şi în timpul sezonului. „O să avem o discuţie cu antrenorul, s-a văzut lipsa lui la echipă la turneul de la Craiova.”

Aşteaptă pivotul american

Energia a suferit groaznic sub panou la Craiova. Djapa are încă probleme medicale iar variantă de rezervă pentru postul de pivot nu a existat. Gorjenii aşteaptă un jucător nou zilele acestea. „Există posibilitatea să apară şi noul pivot. Vedem dacă ajunge până vineri. E vorba de Will Reinke, pivot american. El vine din Grecia, a jucat acolo, dar şi în colegiile din State. Are 2,08 metri. Aşteptăm să vedem cum ne descurcăm la meciul cu Mediaş. Nu ştiu cât ne va ajuta în meciul tur, dar în returul cu Gaz Metan vom miza pe el”, mai spune Răuţ.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: