Culisele congresului PSD

Ca la o ședință de exorcizare colectivă s-au simțit pesediștii duminică, adunați peste 4000 la Sala Palatului, holbându-se uimiți la noul lor președinte cu mustață care recita de pe scenă niște chestii care ar fi făcut apa să fiarbă în cristelniță, dacă la Sala Palatului ar fi fost o cristelniță.

În timp ce Dragnea vorbea de parcă Monica Macovei îi sufla în cască, și în spatele lui se plimbau pe un ecran uriaș cuvinte ca „Meritocrație” și „Justiție”, în sală ieșeau ochi din orbite. „Ce zice ăsta, mă?” Să fie meritocrație, să nu mai promovăm oameni în partid pe criterii de apartenență la un grup de putere, președinții de filiale au confiscat organizațiile și le folosesc în scopuri personale, să renunțăm la nepotism, baronii să facă un pas în spate, să facem criterii de integritate și chiar să le aplicăm, spijinim parteneriatul strategic cu SUA, sprijinim lupta anticorupție, ce zice ăsta, mă? Să condamnăm comunismul. Aoleu. Iliescu, așezat în primul rând, se uita la Dragnea și mustăcea. Ponta, așezat lângă Dragnea, mustăcea și mai abitir, la gândul discursului de răzbunare al lui Iliescu. Zgonea, așezat lângă ei, transpira de nervi.

Continuarea pe bn24.ro

http://bn24.ro/exclusiv-culisele-congresului-psd-cum-a-reformat-dragnea-partidul-cu-de-a-sila-si-cum-a-ajuns-reforma-la-carciuma/

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: