Oferte de Revelion prin Programul „Înscrieri timpurii”

Agenţiile de turism au scos la vânzare pachete de Revelion prin Programul „Înscrieri timpurii”. Gorjenii care îşi vor achiziţiona biletele în această perioadă beneficiază de reduceri de până la 20%. Aceştia pot opta pentru croaziere, sejururi în străinătate sau excursii în ţară. Printre cele mai căutate destinaţii pentru Revelion, din România, se numără: Băile Olăneşti, Călimăneşti, Felix, Herculane, dar şi staţiunile Sinaia, Braşov şi Predeal.

Agenţiile de turism vin în întâmpinarea gorjenilor care nu vor să stea acasă de  Revelion. Ba chiar le oferă posibilitatea de a beneficia de reduceri prin Programul „Înscrieri timpurii”. Din cauza tarifelor mici, pachetele oferite de hotelierii din Băile Olăneşti, Călimăneşti, Herculane şi Felix sunt la mare căutare. Astfel, la Olăneşti un sejur de 3 nopţi cazare, la un hotel de trei stele, cu pensiune completă, masă de Revelion, Carnaval şi cină festivă pe data de 1 ianuarie costă 890 de lei/persoană, comparativ cu un sejur la hotelurile din Poiana Braşov, unde un pachet cu 4 nopţi de cazare, mic dejun şi cine festive ajunge la 500-600 de euro/persoană. “Cele mai căutate au fost staţiunile Olăneşti, Călimăneşti, Herculane şi Govora, unde pentru trei nopţi de cazare, la un hotel de trei stele, pensiune completă, masă festivă de Revelion şi Carnaval se plăteşte 890 de lei/persoană. Tarife rezonabile sunt şi la Bran (Moeciu), unde pentru cinci nopţi de cazare la un hotel de 4 stele, demipensiune, masă festivă de Revelion şi cină festivă pe data de 1 ianuarie se plătesc 2000 lei/ persoană. Cele mai ridicate preţuri sunt în Poiana Braşov, unde pentru un pachet de 4 nopţi cazare, la un hotel de 4 stele, demi-pensiune, cină festivă de Revelion şi Dinner Party în data de 1 ianuarie se plătesc între 500-600 de euro/persoană. Am vândut pachete inclusiv la Hotelul Lotus Therm, cel mai nou şi luxos hotel din Staţiunea Felix, unde un pachet de 4 nopţi cazare, cu demipensiune pentru doi adulţi şi doi copii costă 6.000 de lei”, a declarat Simona Priescu, agent turism.

Oferte şi în străinătate

Pentru turiştii care vor să plece de Revelion peste hotare există foarte multe variante, pentru orice buget. Românii care nu au foarte mulţi bani de cheltuit pot alege un sejur de 7 nopţi la Torino, unde vor plăti doar 185 de euro de persoană la un hotel de 3 stele, micul dejun fiind inclus. Pentru 200 de euro de persoană pot alege un sejur la un hotel de 2 stele din Larnaca, Cipru, iar dacă vor plăti în jur de 270 euro de persoană pot sta 7 nopţi la Napoli sau Bruxelles. Cei care vor un sejur de lux pot merge în Dubai, la faimosul hotel Jumeirah Zabeel Saray, de 5 stele. Un sejur de 7 nopţi aici costă 5.112 euro de persoană. Alte destinaţii exclusiviste pentru Revelion includ oferte în insulele Maldive (de la 3.400 de euro de persoană), cazare într-un hotel pe Atolul Male din Pacific (aproximativ 3.000 de euro de persoană) sau în Bahamas (de la 2.700 euro de persoană).

Hotelul_Lotus_Therm

Vizualizări: 185

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: