Fiul Nicholas îi calcă pe urme lui Emil Badea

Îndrăgitul interpret de muzică populară gorjean Emil Badea se poate mândri cu o minunăţie de băiat. Emilian Nicholas, singurul copil al artistului, are numai doi anişori şi deja îi calcă pe urmele tatălui său.

Îi place să cânte la instrumentele de jucărie primite în dar de la familie şi de la prieteni şi chiar cu vocea, deşi încă nu reuşeşte să vorbească bine. "Deocamdată suntem în perioada descoperirii. Are ureche muzicală şi îi place să danseze, îi place muzica. Numai când va fi mai măricel ne vom da seama cu adevărat dacă are înclinaţii artistice şi dacă are talent. El o să aleagă ce cale va urma. Are nai, vioară şi orgă, are de toate. Se joacă cu ele. În fiecare zi îmi cântă "La mulţi ani". Uneori îl surprind cântând singurel prin casă", a spus Emil Badea.

Nici artistul nu stă degeaba în perioada aceasta. Emil Badea spune că în prezent lucrează la un nou album de cântece. "Pregătesc un album nou şi mă ocup intens de casa de discuri pe care am deschis-o anul trecut. Am peste 200 de solişti colaboratori şi chiar se bucură de un real succes. Noul album va cuprinde cântece de suflet, de viaţă, de petrecere, inspirate din viaţa de zi cu zi, din folclor. Sunt compuse şi de mine, lucrez şi cu textieri, compozitori", a precizat Emil Badea.

emil_badea_si_fiul

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: