Cum a ajuns autospeciala de poliție în șanț

O autospecială de poliție s-a răsturnat joi la Turburea, într-un șanț de pe marginea DJ 661, iar IPJ Gorj a venit vineri cu explicații referitoare la evenimentul rutier. Cei doi agenți de poliție aflați în mașină mergeau la o sesizare. Ei nu au fost răniți.

"La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Serviciului Rutier, Serviciul Logistic și lucrători ai Poliţiei Orașului Târgu Cărbuneşti, care au constatat că, în timp ce polițiștii se deplasau cu autospeciala de poliție, la un apel de urgență, în comuna Țînțăreni, privind o tentativă de suicid, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice, au intrat în depășirea unui alt autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani  care, neobservând semnalele luminoase și acustice, s-a angajat, la rândul său, în depășirea autoturismului din fața sa", arată IPJ Gorj.

Pentru evitarea coliziunii, polițistul care conducea autospeciala a virat brusc stânga, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul de pe partea stângă a drumului în direcția de mers.

În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autospecialei de poliție, mai menționează sursa citată.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ. 

Vizualizări: 1,904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: