Cum arată costumul de baie perfect pentru tine

Moda se schimbă an de an, dar în ceea ce priveşte costumele de baie tendinţele sunt aceleaşi ca şi anul trecut şi nu au apărut mari schimbări. Culorile care sunt la modă însă sunt acum mai numeroase. Pentru 2013 specialiștii în materie de modă recomandă costumul întreg, pe lângă cele din două piese clasice.

La fel ca și anul trecut, în 2013  se poartă costumele de baie cu sutien de tip bandeau, iar o nouă tendință, slipul brazilian. Și, desigur, nu putea să lipsească din tendințe pentru costumele de baie dungile orizontale. Ceea ce trebuie să ştim când alegem costumul de baie potrivit este ce formă a corpului avem, pentru a ne alege un costum care să ne avantajeze.

Forma corpului: pară

Dacă formele corpului tău tind să fie mai mari în partea de jos, decât în cea de sus, sânii vor fi cei pe care trebuie să îi pui în valoare. Poți purta costume din baie din două piese, însă este recomandat să mergi pe sutiene cu volănașe sau accesorii, astfel încât să se formeze un echilibru. În ceea ce privește slipul, renunță la tanga sau forma braziliană și alege un slip clasic cât mai simplu.

Forma corpului: minionă, micuță de statură

Pentru a crea o impresie de alungire a corpului sunt potrivite costumele de baie cu sutien de tip triunghi. Acestea te vor face să pari mai înaltă, iar slipul poate fi de orice fel.

Forma corpului: zveltă, filiformă

Dacă nu ești foarte „înzestrată” și ai forme vag conturate, optează pentru sutienele cu volănașe care creează impresia de volum, prinse după gât, și slipul cu model jucăuș.

Forma corpului: înaltă

Dacă vrei sa atragi atenția de la înălțimea ta poţi alege un model care să pună accentul pe abdomen sau pe un element central, folosind decupaje sau modele îndrăznețe, o floare în zona pieptului sau chiar accesoriile metalice.

Forma corpului: măr

Pentru a distrage atenția de la un bust mic, picioare lungi și o talie neevidențiată, se recomandă costumele de baie dintr-o singură bucată, decupate în laterală.

Forma corpului: clepsidra

Pentru o talie bine proporționată, sâni mari și șolduri bine conturate poți purta orice de la imprimeuri până la forme mai nonconvenționale.

Forma corpului: triunghi inversat

Dacă ai bust proeminent și umeri lați, ai și picioare frumoase și subțiri, atunci optează pentru costume de baie cu slip ce atrage atenția asupra taliei și picioarelor.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: