Primarul care are în birou un barometru sexual

Florinel Țuilă, primarul din Cătunele, vrea să demonstreze că este un nonconformist și probabil de aceea și-a amenajat biroul într-un stil propriu, care să-l reprezinte. Din vitrina edilului nu lipsesc icoanele, Biblia, poza lui Nicolae Ceaușescu, sticla de Jack Daniel’s, un program de lucru atipic și, la loc de cinste, un barometru sexual.

Primarul din Comuna Cătunele, Florinel Țuilă, și-a amenajat biroul într-un stil personal, creându-și în felul acesta un spațiu în care să se simtă bine. De pe biroul primarului lipsește calculatorul , dar vitrina este încărcată cu obiecte care să-l reprezinte pe edil. Are materiale care să-i amintească de campania electorală, icoane, Biblia și diferite sortimente de băuturi alcoolice pe care le are expuse în birou, dar nu lipsesc florile şi steagurile.

Obiectul de rezistență al edilului se află chiar pe polița de la sobă, în spatele ușii, ascuns oarecum de ochii cetățenilor. Este vorba de un barometru sexual, obiectul preferat al primarului, pe care l-a primit cadou de la viceprimar și despre care susține că-i arată mereu starea în care se află. „Este un barometru sexual pe care l-am primit cadou. Este un obiect care mă reprezintă și de aceea îl țin în birou. De exemplu astăzi, conform barometrului, sunt zburdalnic”, a declarat  Florinel Țuilă, primarul din comuna Cătunele.

Viceprimarul comunei Cătunele susține că a văzut suvenirul și nu s-a putut abține să nu i-l cumpere primarului, pentru că a fost sigur că-l reprezintă. „Eu i l-am făcut cadou, pentru că îl reprezintă. Am știut eu ce-i place primarului”, a spus vicele.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: