Cum crede un designer de 17 ani că ar trebui să arate rochiile de mireasă

Un tânăr talentat din Târgu Jiu și-a lansat noua colecție de haine, aceasta fiind evidențiată printr-o defilare de excepție la Muzeul Național ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Cristian Buză, căci despre el este vorba, elev la Liceul de Arte din Târgu Jiu, a expus în fața publicului 3 rochii de mireasă, însă diferite de cele clasice pe care le vedem la magazine.

Elev în clasa a XI-a, Cristian vrea să urce pe cele mai înalte podiumuri de modă, însă ca designer vestimentar. Are cele mai multe șanse și asta pentru că este foarte talentat. Ultima expoziție a constat în trei rochii de mireasă, create manual, însă estetica este cu mult mai diferită față de clasicele rochii.

”Este cea mai recentă colecție a mea. M-am gândit la acest concept, mai ales că în această perioadă s-au anulat mai multe evenimente din viața tinerilor. În urmă cu două luni am început să mă gândesc cum arată o rochie de mireasă concepută de mine acum, iar apoi am început să fac schițe. Voiam o rochie de mireasă revoluționistă, să nu fie cumva clasică. Am vrut să îmi las amprenta pe aceste creații și să aduc ceva nou. Este cea de-a treia colecție oficială, dar am mai avut diferite ținute pentru evenimente”, a spus Cristian.

Tânărul talentat spune că în toamna acestui an, atunci când își va serba majoratul, dorește să facă o prezentare cu 18 ținute, fiind vorba despre o nouă colecție.

”Am deja o idee. În luna noiembrie vreau să fac o nouă colecție, atunci când voi împlini și vârsta de 18 ani. Vreau să fac o colecție de 18 ținute, însă nu mi-am ales încă conceptul. Cel mai probabil va avea legătură cu majoratul pe care mi-l voi ține”, a mai declarat Cristian. 

Vizualizări: 2,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: