Cum creezi o legătură emoțională puternică cu partenerul

Când îți dorești să ai o relație funcțională și de durată este important ca între tine și partener să existe o legătură emoțională puternică. Pentru ca această legătură să se îmbunătățească există câteva sfaturi pe care le poți pune în practică.

Pentru o  femeie, ar putea fi ușor să-și dea seama ce își dorește din punct de vedere emoțional. Dar când vine vorba de un bărbat, poate fi destul de dificil să facă acest lucru.

1.   Împărtășește cu el secretele tale

Dacă vrei ca iubitul tău să se deschidă față de tine, trebuie să îi spui anumite lucruri pe care nu le știe. Are nevoie să afle mai multe informații despre tine pentru a te putea cunoaște mai bine. Faptul că i-ai putut să îi împărtășești anumite secrete pe care nu toate lumea le cunoaște, îl va face să se simtă important și să aibă mai multă încredere.

2.   Arată-i că nu îl judeci

Chiar dacă relația voastră este la început este important să vă împărtășiți lucruri mai  profunde pentru a vă putea cunoaște mai bine. Asigură-te că partenerul tău știe că tu vrei doar să-l cunoști și nu o să îl judeci pentru alegerile pe care le-a făcut în trecut.

3.   Susține-i deciziile

Chiar dacă s-ar putea să fii tentată să te opui și să-i critici deciziile, încearcă să-l înțelegi. Arată-i că ești gata să îl susții și să-i oferi tot sprijinul de care are nevoie.

4.   Nu te folosi de slăbiciunile lui

Dacă ți-a împărtășit anumite povești care îl fac să se simtă vulnerabil, nu te folosi de ele atunci când între voi apare o ceartă. Dacă lovești sub centură, doar de dragul de a câștiga o ceartă, trebui să ai în vedere că o astfel de tactică îți va distruge relația.

5.   Păstrează-i secretele

Chiar dacă ai putea fi tentată să împărtășești cu prietenele tale chiar tot ce îți spune, nu o face. Dacă îți împărtășește ceva, înseamnă că are încredere în tine, nu că ar vrea ca și alții să afle.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: