Cum este așteptat bătăușul Palada la Realitatea TV

Mirel Palada, politicianul care a luat la pumni un senator în pauza unei emisiuni TV și încă nu a fost arestat, a devenit cel mai contestat om al momentului. Incidentul s-a petrecut la B1 TV, când Palada l-a luat la pumni pe senatorul URS Mihai Goțiu, care l-ar fi enervat în timpul emisiunii. După acest incident grav, Traian Băsescu a anunțat că nu va mai merge la vreo televiziune care îl va avea pe Palada în platou, iar Victor Ponta, care l-a avut purtător de cuvânt pe Mirel Palada, i-a transmis să își dea singur un pumn în gură.

Denis Rifai, realizator de emisiuni la Realitatea TV, l-a invitat pe Mirel Palada în studio, pentru a-și explica gestul golănesc, dar a fost refuzată. Îl aștepta oricum cu o pereche de mănuși de box, pentru a-și apăra invitații. "Noi suntem aici la politica pumnului în gură. Am decis să ne apărăm, eu nu vreau să îmi las invit neapărati. Dacă vine dl Palada... El a zis că nu. Noi l-am rugat, i-am transmis o invitaţie dacă doreşte să ni se alăture. Dl Palada ne-a dat un mesaj şi a spus că avem umor dacă îndrăznim să îl invitam la Realitatea. Dle Palada, ne pregătim, să ştiţi, ţinem garda sus", a spus Denise Rifai.

Și Organizația PACT pentru România cere conducerii Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative să încheie colaborarea cu Mirel Palada, cadru didactic asociat. 

„În calitatea sa de cadru didactic, domnul Mirel Palada este responsabil de formarea caracterelor a mii de studenți și trebuie să reprezinte un model de conduită și moralitate în spațiul public. În aceste condiții, Organizația PACT consideră că gestul său nu poate nici tolerat, nici acceptat”, se arată în solicitare.

Update: Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a reactionat dupa ce Organizatia Pact i-a solicitat sa inceteze colaborarea cu Mirel Palada. "In acest moment, domnul Mirel Palada nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat al SNSPA. Regretam faptul ca imaginea SNSPA este folosita in interese exterioare mediului universitar".

Vizualizări: 1,784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: