Cum este tratat un gorjean care tocmai a trecut printr-un infarct

Liderul sindical din energie, Doru Crăete, a povestit pe pagina de socializare prin ce trece pentru a putea face rost de medicamentele necesare după un infarct. Crăete a fost externat luni și nu a primit medicamentele necesare pentru marți dimineața, deși le-a solicitat. Marți, la prima oră, a mers la medicul de familie, care i-a dat trimitere la medicul specialist. Stă de ore bune la coadă, iar ora la care ar fi trebuit să ia medicamentele a trecut de mult.

Postarea lui Doru Crăete
Ce sistem medical ineficient si superbirocratizat avem! După 9 zile de spitalizare in București la Militar, ieri am fost externat. Doctorița care m-a avut in grija, pe lângă faptul ca nu mi-a pus o ștampila rotundă pe medical, ceea ce implica încă un drum pana la spital, n-a binevoit nici sa-mi dea pastile pentru a doua zi dimineața pentru ca n-ai cum sa iei rețeta așa repede, nici sa-mi elibereze rețeta, desi i-am cerut si poate sa o facă, trimițându-i-ma la medicul de familie!

Am mers la medicul de familie si după o ora de așteptare (erau foarte multi pacienți) omul, conform reglementărilor si protocoalelor din sistem, n-a putut sa-mi dea decât o ... trimitere către medicul specialist din Policlinica! Si uite-așa stau de doua ore si jumătate la USA pe care scrie “Cardiologie” ca sa-mi iau o rețeta! E timpul si sa-mi iau pastilele pentru...prânz! Dar eu aștept sa intre toți pacienții cu bon de ordine... Degeaba a explicat nevasta-mea asistentei ce iese din cand in cand la usa ca ieri am ieșit din spital după un infarct, ca n-am pastile, etc! Răspunsul: așteptați!

Aștept deja de peste doua ore jumătate! După câți oameni sunt in fata ușii cred ca mai e nevoie de peste o ora de așteptare! Si nevasta-mea, săraca, azi noapte a fost schimbul III. Românie, Românie!

Vizualizări: 5,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: