Cum poți lua bani pentru sport de la Consiliul Județean Gorj

Consiliul Județean Gorj pune la bătaie mai multe proiecte pentru activitățile non-profit de interes general în domeniul sportiv. Astfel, în perioada 2-11 iunie 2021, structurile sportive care își doresc să obțină finanțare se pot implica în a definitiva ghidul în baza căruia vor fi alocate sumele de bani.

”Consiliul Județean Gorj are lansat în dezbatere publică Proiectul de hotărâre referitor la Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj, alocate pentru activitățile non-profit de interes general din domeniul sportiv, în  anul bugetar 2021. Totodată, Persoanele interesate pot trimite propuneri și recomandări la datele de contact menționate în anunțul de dezbatere publică”, a spus Oana Paloș, purtător de cuvânt al CJ Gorj.

Pentru acest an, suma alocată acestui domeniu este de 150 de mii de lei. Persoanele interesate de derularea de proiecte si programe sportive pot consulta toata documentația pe site-ul instituției, www.cjgorj.ro, la secțiunea Dezbateri publice.

Vizualizări: 1,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: