Cum să faci bani în timp ce te joci Blackjack

Există acei jucători care pretind că singura lor ocupație este jocul de Blackjack? Își permit acești oameni să ducă un trai decent doar jucând la un joc de noroc? Mai mult decât atât, oare este adevărat că îți poți cumpăra o casă sau o mașină din banii câștigați la Blackjack? În acest articol vei afla de ce Blackjack-ul este unul dintre cele mai recomandate jocuri din cazino pentru cei care au planuri financiare bazate pe profit și cum poți face bani frumoși din acest joc.

Care sunt șansele tale de câștig la Blackjack pe termen lung?
 

Din nefericire, să putem spune exact care sunt șansele ca pe termen lung să fii pe profit la un joc de Blackjack nu este posibil. Ceea ce putem face în schimb este să îți recomandăm un website, facibanionline.ro unde vei putea găsi mai multe sfaturi despre bani și strategii. Legat de câștigul pe termen lung din Blackjack, ar exista posibilitatea efectuării unei comparații dintre acest joc și un altul care se încadrează oarecum în aceeași categorie.

Este vorba despre Poker. Singurele statistici pe care le putem analiza sunt cele din Poker-ul online unde procentul jucătorilor care fac bani pe termen lung este de aproximativ 10%. Având în vedere că și Blackjackul este tot un joc de îndemânare, putem susține că aceste estimări sunt asemănătoare. Ceea ce este sigur este că strategiile de Blackjack sunt de cele mai multe ori contracarate de cazinouri în timp ce Pokerul rămâne la fel cu aceleași șanse.

De ce blackjack-ul diferă de alte jocuri de la Cazino?
 

Jocul de Blackjack are un fel aparte de a fi jucat. Fiecare cazino online sau offline are un singur scop. Pentru că toate aceste afaceri sunt create cu obiectivul de a se crea profit, este evident că orice cazino vrea să își asigure un câștig. Edge-ul cazinoului este de aproximativ 5% ceea ce se traduce prin obiectivul clar al cazinoului. Acesta este procentul pe care casa vrea să îl câștige de la jucători. Pe termen lung, pentru fiecare 100 RON pariați, cazinoul trebuie să iasă în profit cu 5 RON.

Acest lucru se aplică pentru fiecare joc de cazino, deci care este diferența dintre toate jocurile și Blackjack? În jocul de Blackjack ai voie să îți mărești pariul chiar și în momentele în care cărțile par a fi în favoarea ta. Foarte mulți jucători folosesc această strategie pentru că este cea mai eficientă metodă pentru a combate obiectivele cazinoului. De aceea este Blackjackul diferit. Îți dă voie să crești mizele când șansele sunt în favoarea ta.

 

De ce strategia de Blackjack este importantă?
 

Un răspuns simplu ar fi că strategia trebuie aplicată la orice joc din cazino deoarece te ajută să îți crești semnificativ șansele. Chiar și dacă vorbim despre o strategie care implică un comportament potrivit financiar care nu are legătură cu jocul te va putea ajuta.

Strategia este foarte importantă atunci când este aplicată corect și fără greșeală. Cazinoul mereu va avea un avantaj în fața jucătorilor. De exemplu, de ce credeai că jucătorul trebuie să ia mereu prima decizie? Dacă jucătorului îi este dată o carte care îl duce la 22 de puncte, este automat declarat pierzător, chiar și dacă următoarea carte care i-ar fi fost acordată dealerului l-ar fi pus în postura de pierzător, nu vei vedea niciodată asta. Când jucătorul este declarat pierzător, mâna se încheie. Foarte runde se termină fără ca jucătorii să vadă ce carte ar fi primit dealerul.

Deci tu ar trebui să te concentrezi pe strategia ta. Fiecare procent pe care îl poți obține în fața cazinoului contează. Gândește-te că număratul cărților îți acordă aproximativ 1% șanse în plus. Astfel, o decizie greșită care te pune în dezavantaj cu 2% va face ca totul să fie în zadar, chiar și pe termen lung.

Memorează strategia de bază și nu te abate de la ea. Stai mereu când ai 17 puncte, cere cărți doar dacă dealerul are carte mai mică decât 6, când tu ai maxim 15. Sunt doar câteva scenarii ce trebuie memorate pentru ca tu să mai câștigi 1-2% șanse, care înseamnă mai mult decât crezi.

 

Număratul cărților - Cum să o faci
 

Număratul cărților nu este tocmai un lucru atât de complicat. Dacă mai mulți jucători consideră că număratul cărților nu este ușor, cazinoul are de câștigat, ceea ce este și de dorit. Iată care este cel mai important principiu din număratul cărților:

Pentru fiecare carte mică, 1, 2, 3, 4, 5, 6, în mintea ta trebuie să calculezi +1, iar pentru fiecare carte mare, 10, As, Q, J, K, trebuie să calculezi -1.

De ce faci acest lucru? Cu cât ies din joc mai multe cărți mici, numărul calculat de tine va deveni mai mare. +1, +2, +5, etc. Ceea ce înseamnă că vei avea mai multe cărți mari rămase în pachet, lucru care îți crește șansele. Dacă ies foarte multe cărți mari, calculul tău va fi negativ, deci nu va trebui să crești pariul. Folosind această strategie de bază, încearcă să te informezi mai mult pentru a perfecționa cât mai mult număratul de cărți.

Poți face bani online jucând Blackjack?
 

Diferența crucială dintre jocul de Blackjack online și cel offline este că în mediul online, pachetul de cărți este amestecat după fiecare mână, lucru care distruge complet șansele ca jucătorii să își crească șansele numărând cărți. Acest lucru se întâmplă deoarece este inutil să numeri pentru a preconiza dacă vor urma cărți bune dacă pachetul este amestecat de fiecare dată.

De ceva timp, bonusurile de bun venit la cazinourile online devin și ele tot mai rare pentru Blackjack, iar acest lucru ne spune că să faci bani pe termen lung la Blackjack în mediul online nu este chiar recomandat.

Concluzie

Să faci bani jucând Blackjack este posibil dacă ești un jucător disciplinat și dacă aplici o strategie cât mai corectă și pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Îți recomandăm să faci acest lucru în cazinourile fizice. Succes!

Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: