Cum sărbătoresc tinerii din Târgu Jiu ziua lor

Cu spectacole, competiții de șah, expoziții, plimbări cu bicicleta, concurs de mâncare și petreceri. Așa vor marca tinerii din Târgu Jiu ziua lor. 

La conferința de presă, organizată la Primăria Târgu Jiu, va fi prezentă și Izabella Kacsó-Doboly, secretar de stat în Ministerul Tineretului. 

Evenimentele dedicate Zilei Naționale a Tineretului, vor debuta la ora 10, în Piața Prefecturii, unde vor putea admirate mai multe mașini buggy.

Începând cu ora 11, este programată o competiție de șah între echipe formate din tineri și bătrâni, în Parcul Central. O oră mai târziu, tinerii din Târgu Jiu se vor întâlni cu primarul Marcel Romanescu. Tinerii vor avea posibilitatea să pună întrebări, să afle cum este munca în administrație. 

Agenda evenimentului va continua cu un workshop de fotografie, cu fotograful profesionist Florin Rotaru, și o piesă de teatru susținută de voluntari, la Poarta Sărutului, sub coordonarea unui actor de la teatrul din Târgu Jiu. La 16: ConVERSații la Masa Tăcerii - Moment de teatru susținut de voluntari, la Poarta Sărutului.

Tot la 16, este programată expoziția “Tinerețe fără bătrânețe”, în Amfiteatrul de pe strada Victoriei, apoi o tură pe biciclete. Punctul de întâlnire va fi în Piața Prefecturii la ora 16:30.

Distracția va continua în mall. La 18:00, va fi concursul All you can eat, concurs de mâncat: Partener Spartan, Târgu Jiu Shopping Mall. 

De la ora 18, este programat un spectacol susținut de trupele locale de tineri, în Piața Prefecturii, iar la 21, un spectacol de improvizație susținut de actori ai Teatrului ”Elvira Godeanu” din Târgu; Jiu. 

Ziua se va încheia cu o petrecere. 

Galerie foto


Vizualizări: 683

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: