Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Meteorologii au publicat vineri prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Conform acesteia, în mai multe regiuni cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare.

Săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile intracarpatice, precum şi în cele estice şi sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 26.06.2023 – 03.07.2023

Temperaturile medii vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice, sud-vestice şi local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, centrale şi la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 03.07.2023 – 10.07.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, cu posibilitatea unui uşor deficit, local, în regiunile extracarpatice.

Săptămâna 10.07.2023 – 17.07.2023

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în cele sud-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Vizualizări: 1,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: