Horoscop

Berbec

Multă lume vă priveşte astăzi, fie în plan personal, fie în plan profesional. Este bine să vă alegeţi prudent ţinutele, gesturile, vorbele, acţiunile pentru că foarte uşor ceilalţi pot interpreta greşit totul. Există riscul să vi se deterioreze imaginea publică, poziţia socială sau relaţiile cu persoane influente.

Taur

Se pare că vor interveni chestiuni specifice unei călătorii îndepărtate sau cel puţin veţi discuta cu cei apropiaţi despre asta. Partenerul de viaţă sau sarcinile de lucru care vă revin în cadrul unui parteneriat profesional vă vor tempera elanul de a face lucrurile numai cum doriţi voi.

Gemeni

Ziua vă aduce cheltuieli importante pe taxe, facturi sau legate de moşteniri. Segmentul financiar vă poate da bătăi de cap, deoarece cheltuiţi sume consistente de bani la care ar trebui să participe şi ceilalţi, respectiv partenerul de viaţă, rudele sau cei de afaceri.

Rac

Este o zi în care tendinţa de a vă raporta la alţii este accentuată. Dacă aţi fii atent la vorbele, gesturile sau acţiunile celorlalţi veţi constata multe similitudini cu ale voastre, însă veţi descoperi şi aspecte mai mult sau mai puţin plăcute. Şi acestea fac parte din structura voastră interioară.

Leu

Provocările zilei vin dinspre segmentul profesional. Se pare că sarcinile de lucru pe care le aveţi de îndeplinit la serviciu trebuie rezolvate mai repede. Puţin probabil să fiţi ajutat de colegi, aşa încât mobilizaţi-vă şi lucraţi cât puteţi de bine.

Fecioară

Astăzi doriţi să vă puneţi în valoare, dar mai mult prin aprecierile şi afecţiunea primite de la ceilalţi. Datorită unei comunicări defectuoase, este posibil să fiţi înţeles greşit sau cei dragi, la rândul lor, să se exprime faţă de voi într-un mod neplăcut.

Balanţă

Se întrezăresc niscai tensiuni în relaţiile familiale. Pe de o parte, de vină sunt bugetul comun cu membrii familiei şi bunurile patrimoniale, însă, pe de altă parte, datorită unor rude sau cunoştinţe comune sunt posibile discuţii aprinse de la problemele acestora care interferează astăzi cu treburile voastre.

Scorpion

Este o zi cu multe gânduri neliniştitoare, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă le puteţi transforma în gânduri pozitive. Absolut totul are cel puţin două faţete astfel încât priviţi şi alte posibilităţi de manifestare a situaţiilor în care sunteţi implicat.

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli diverse, mai mult sau mai puţin folositoare vouă. Oricâtă economie v-aţi impune, lucrurile se aranjează în aşa fel încât până la urmă tot cheltuiţi destul de mult. Într-un fel din umbră parcă sunteţi dirijat de o mână nevăzută care vă îndeamnă să faceţi tot soiul de investiţii.

Capricorn

Sunteţi orientat spre voi şi pe planurile voastre personale. Este o zi minunată pentru a vă revizui comportamentul, atitudinea faţă de unele persoane din anturajul apropiat care v-au creat neplăceri, dar şi pentru a schimba direcţiile profesionale gândite mai demult.

Vărsător

Este o zi în care ar fi bine să odihniţi şi să staţi departe de zonele aglomerate. Sănătatea este vulnerabilă, fapt pentru care înţelept ar fi să vă îngrijiţi corespunzător. Se pot activa afecţiuni mai vechi ale sistemului renal sau segmentelor capului. Alegeţi un loc liniștit, drag sufletului vostru şi meditaţi la situaţiile în care sunteţi implicat.

Peşti

Aţi putea constata că prietenii sau persoanele care vă sprijineau în segmentul profesional vă fac tot soiul de reproşuri sau pur şi simplu se îndepărtează de voi. Disputele pornesc de la faptul că mentalitatea voastră, pe de o parte, este diferită de a lor, însă pe de altă parte respingeţi orice alte opinii sau sugestii venite de la alţii.

Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: