Horoscop

Berbec

Unele situaţii sunt mai obositoare decât vă aşteptaţi. Aveţi nevoie de o scurtă vacanţă sau de o pauză. Veţi primi veşti care vă vor face să vă îndoiţi de anumite aspecte ale vieţii. Nu vă aşteptaţi să primiţi răspunsuri atât de repede. Urmează o perioadă foarte importantă deoarece trebuie să luaţi decizii într-o direcţie care vă este favorabilă.

Taur

Ignoraţi lucrurile minore care nu merg bine, pentru că cele importante sunt pe drumul cel bun. Urmează o perioadă bună şi trebuie să le reamintiţi celorlalţi că sunteţi o persoană specială şi meritaţi respect şi dragoste. Aveţi impresia greşită că toţi ceilalţi renunţă la dumneavoastră.

Gemeni

Trebuie să nu uitaţi faptul că nu sunteţi perfect, aşa cum aveţi tendinţa să credeţi, iar adevărul nu este singurul care contează. O relaţie va fi reparată sau se va încheia definitiv. Dacă vreţi să vă rupeţi de cineva, faceţi-o frumos şi mergeţi mai departe fără regrete.

Rac

Treceţi printr-o perioadă stresantă şi aveţi nevoie să vă încărcaţi bateriile! Căutaţi dragostea şi frumuseţea în lucrurile simple şi veţi vedea că vă veţi simţi mai bine. Situaţia financiară pare mai bună ca niciodată şi sunt şanse mari să primiţi o mărire de salariu.

Leu

Vă treziţi indispus şi nu aveţi chef să plecaţi nicăieri. Vă este uşor să îi influenţaţi pe ceilalţi, dar asta nu înseamnă că trebuie să o faceţi tot timpul. Spre seară, puteţi ieşi cu prietenii, pentru că o ieşire cu cei dragi vă va încărca bateriile.

Fecioară

Dacă aveaţi de gând să cereţi o promovare sau o mărire de salariu, este momentul potrivit să o faceţi. Nu vă este teamă să încercaţi lucruri noi, s-ar putea să fie singurul mod în care puteţi ieşi din rutină. Dacă vreţi ca lucrurile să se îndrepte, este momentul să faceţi pace cu cineva care nu vă este tocmai prieten.

Balanţă

Astrele vă vor ajuta să puneţi lucrurile în mişcare în perioada următoare. Aveţi, însă, grijă pentru că s-ar putea să vă alegeţi cu o reputaţie de rebel. Comunicarea cu ceilalţi s-ar putea să aibă loc pe un ton serios, aşa că aveţi grijă în ce fel de discuţii intraţi.

Scorpion

Astăzi vă înţelegeţi cu toată lumea, chiar şi cu cei care v-au dezamăgit în trecut. O persoană v-a captat interesul, însă trebuie să aveţi răbdare şi să nu vă lăsaţi dus de val. Este important să nu grăbiţi lucrurile acum, pentru că s-ar putea să iasă în favoarea dumneavoastră.

Săgetător

Astăzi este indicat să încercaţi să vă achitaţi de obligaţiile pe care le aveţi faţă de alţii. La muncă este un moment bun să faceţi tot ce puteţi pentru a fi remarcat de superiori. Nu staţi retras pentru că sunteţi timid sau pentru că vi se pare că nu aveţi idei bune, deoarece promovarea dorită va întârzia să apară.

Capricorn

Astăzi nu este loc pentru îndoială sau falsă modestie și ştiţi asta deja. Aţi fost cam distras în ultima vreme, aşa că este momentul potrivit să reluaţi legătura cu prietenii şi să reînnoiţi legăturile. Nu uitaţi că nu puteţi câştiga încrederea celorlalţi dacă aveţi secrete.

Vărsător

Vă gândiţi tot mai mult să faceţi o călătorie sau să aveţi parte de o aventură. Nu vă împiedică nimeni şi nimic să vă trăiţi viaţa aşa cum doriţi, aşa că aveţi mai mult curaj. În plan profesional, aveţi tendinţa de a-i domina pe ceilalţi. Încercaţi să demonstraţi ceva unei persoane care înseamnă mult pentru dumneavoastră.

Peşti

Vă hotărâţi să schimbaţi comportamentul într-o relaţie care v-a dat bătăi de cap. Este important să nu semnaţi nici o hârtie până când nu o citiţi. Vă este foarte greu să vă concentraţi, pentru că sunteţi cu gândul la vacanţă. Puteţi începe să o plănuiţi, pentru că aveţi nevoie de un pic de odihnă.

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: