Cunoscut medic gorjean, în concediu fără plată. Motivul!

Medicul ortoped Bogdan Niculescu nu mai profesează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, începând de astăzi și până la finalul acestui an. Doctorul a intrat în concediu fără plată.

Niculescu este șeful Secției de Ortopedie din cadrul unității spitalicești. Reprezentanții spitalului au infirmat zvonurile că medicul și-ar fi dat demisia: "Domnul doctor Bogdan Niculescu nu și-a dat demisia. Începând de astăzi, domnul Doctor este în concediu fără plată, cererea sa fiind depusă la conducerea unității de mai bine de o lună de zile. Decizia dumnealui este personală, va fi în concediu fără plată până la sfârșitul acestui an”.

Nici informația că medicul ar fi plecat din cauza unor nemulțumiri nu este corectă. “Decizia domnului doctor nu are legătură cu aducerea unui medic neurochirurg in Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. In luna februarie, la SJU Târgu Jiu a fost angajat un medic neurochirurg, care a solicitat concediu fără plată pentru rezolvarea unor probleme personale. Dansul este in Germania, țară în care profesează. Domnul doctor va începe activitatea la Spitalul Județean in luna septembrie a acestui an", a anunțat Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Vizualizări: 4,834

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: